....

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ - «AΓΡΙΕΥΕΙ» Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ

Αγριεύει» ξανά ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης με την κακοκαιρία να κρατά μέχρι και το Σάββατο! Τα κύρια χαρακτηριστά του νέου «κύματος» της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυροί άνεμοι και η χαλαζόπτωση.Image and video hosting by TinyPic

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέβρη θα μας αποχαιρετήσει με έκτακτα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Βροχές και καταιγίδες θα ξεσπάσουν από σήμερα το βράδυ κυρίως στα βορειοδυτικα της χώρας, με τα φαινόμενα να επεκτείνονται σταδιακά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, από τα βορειοδυτικά της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Την Παρασκευή, ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική Πελοπόννησο, ενώ τις απογευματινές ώρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, με ισχυρές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως της χώρας, εκτός από την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία, στο Ιόνιο (εκτός από την Κέρκυρα), στην Εύβοια, στις Σποράδες και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

 

 

Σχόλια - Facebook Comments