....

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ" ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΥΡΚΑΙΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση συνδέεται με δημοσίευμα για διακοπές του παραιτηθέντος υπουργού σε σκάφος εν μέσω πυρκαγιών.

Την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που την έκανε αποδεκτή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου.

Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η παραίτηση Μηταράκη συνδέεται με δημοσίευμα για διακοπές του παραιτηθέντος υπουργού σε σκάφος εν μέσω πυρκαγιών.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε εξηγήσεις και τελικά την παραίτηση του υπουργού, με αφορμή την απουσία του από την Αθήνα τις τελευταίες ημέρες που δίνονταν οι μάχες στα πύρινα μέτωπα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments