....

Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ - "ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΟΧΑ"

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συνωμοσιολόγων για την πανδημία και για τα... μικροτσίπ στο εμβόλιο, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα πως εμβολιάστηκε.

"Ένα από τα προνόμια του να είμαι 65 ετών, είναι πως μπορώ να κάνω το εμβόλιο κατά της Covid-19. Έλαβα την πρώτη δόση αυτή την εβδομάδα και νιώθω υπέροχα. Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες, τους εθελοντές των κλινικών δοκιμών και τους υγειονομικούς υπαλλήλους της πρώτης γραμμής που μας έφεραν σε αυτό το σημείο", έγραψε ο ίδιος κάτω από την φωτογραφία του.

One of the benefits of being 65 is that I’m eligible for the COVID-19 vaccine. I got my first dose this week, and I feel great. Thank you to all of the scientists, trial participants, regulators, and frontline healthcare workers who got us to this point. pic.twitter.com/67SIfrG1Yd

Ο συνιδρυτής της Microsoft, που έγινε πρώτο θέμα σε δεκάδες fake news την εποχή της πρώτης καραντίνας με αφορμή θεωρίες συνωμοσίας που τον ενέπλεκαν σε μυστικές οργανώσεις που δημιούργησαν τον φονικό ιό για να ελέγξουν την ανθρωπότητα, έχει δωρίσει πάνω από 156 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη εμβολίων κατά του κορονοϊού.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments