....

Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ 3-1- ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΑΣΕ 25 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! [VIDEO]

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για τον θρίαμβο στην Τούμπα

Δεν πήραν και πολύ... ψύχραιμα οι Τούρκοι τη νίκη του ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ - Τι γράφει ο Τύπος στη γειτονική χώρα.

Για κάποιους ήταν σοκ, για άλλους καταστροφή στη Θεσσαλονίκη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάποια από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, αναφερόμενα στον αγώνα της Τούμπας, στον οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Μπεσίκτας με το εμφατικό 3-1

Ο τουρκικός Τύπος στέκεται, επίσης, και στην οικονομική ζημία της Μπεσίκτας καθώς ήλπιζε να προχωρήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και να βάλει στα ταμεία της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

FANATIK

Η Μπεσίκτας κατέρρευσε. 218 εκατομμύρια λίρες έγιναν ατμός. Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και απώλεσε τις ελπίδες της για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε έτσι και τις ελπίδες της για να κερδίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (218 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) από την κορυφαία διοργάνωση. 

fanatik.jpg

FOTOMAC

Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη! 

fotomac_0.jpg

CNN TURK

Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες της για τον τρίτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει και απώλεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοργάνωση.  

cnn.jpg

MILLIYET

H Μπεσίκτας έχασε.  

milliet.jpg

 ΗURRIYET

Δεύτερο σοκ από τον ΠΑΟΚ για τη Μπεσίκτας με την απώλεια των 25 εκατομμυρίων ευρώ. 

hurriet.jpg

YENISAFAK

H Μπεσίκτας είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει τον δρόμο της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. 

yenisafak.jpg

ΗΑΒERTURK

H εκπρόσωπός μας Μπεσίκτας είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα μονό παιχνίδι, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, η Μπεσίκτας θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.  

haber.jpg

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments