
<<ΕΦΥΓΕ>> Ο ΠΛΩΤΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ
Την πλωτή εξέδρα που βρισκόταν στη λίμνη της Άρνισσας την παρέσυραν τα νερά διότι τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί το ύψος της λίμνης.
Η εξέδρα απουσιάζει από τη θέση της εδώ και 15 μέρες.
Στην φωτό θα δείτε το μέρος στο οποίο βρισκόταν εδώ και πολλά χρόνια και είχαν δοθεί 30.000δρχ στον τότε δήμαρχο κ. Θεοδώρου από τον τότε υπουργό Γ. Πασχαλίδη.
Ο αντιδήμαρχος Βεγορίτιδος κ. Βερικούκης γνωρίζει το θέμα; Και αν το γνωρίζει γιατί μετά από τόσες μέρες δεν έχει γίνει τίποτα;
Στο δήμο Έδεσσας έχει παρατηρηθεί , ότι έργα τα οποία έγιναν τα προηγούμενα χρόνια έχουν απαξιωθεί, δεν συντηρούνται και καταστρέφονται.
Όταν ένας δήμος δεν μπορεί να συντηρήσει τις περιουσίες του τότε γιατί υπάρχει!!!
Να θυμίσουμε τις κατασκηνώσεις Σωτήρας που στοίχησαν από το πρόγραμμα Θησέας 380.000€ και έγινε το μεγαλύτερο πλιάτσικο. Και όλα τα άλλα που γνωρίζετε στην περιοχή της Έδεσσας και θα ασχοληθούμε στο μέλλον.


Σχόλια - Facebook Comments