....

O ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΌΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΘΈΣΗ Ο ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ SUPER CUP

ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΘΈΣΗ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΌΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ SUPER CUP
Μετά τον δεύτερο αγώνα που διεξήχθη στα Τρίκαλα με συμμετοχή 163 αθλητών από 20 συλλόγους στις 1 και 2 Απριλίου οι αθλητές του Αερωπού πρωταγωνιστώντας στις κατηγορίες τους έφεραν τον σύλλογο στην ηγετική δεύτερη θέση ανάμεσα σε ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της ποδηλασίας.
Μία επαρχιακή ομάδα με μόλις 5 χρόνια παρουσίας από την ίδρυσή της έφτασε σε σημείο να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ποδηλατικές ομάδες.
Το SUPER CUP περιλαμβάνει συνολικά 10 αγώνες 5 αγώνες XCE ELIMINATOR και 5 αγώνες XCCκαι XCO σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες Σαλαμίνα Τρίκαλα Ναύπακτο Γέρακα και ο τελικός που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.
Το SUPER CUP φιλοδοξεί να αναβαθμίσει το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας στις αναπτυξιακές ηλικίες σε ιδιαίτερα τεχνικές διαδρομές με πολλές καινοτομίες που γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν Βαρελάς Θεόδωρος Ντάσιου Βασιλική Παπαδοπούλου Ελένη Ζάρμπας Δήμος Παπάζης Άγγελος Γκαρίπης Μενέλαος Μητρίας Ευστάθιος Ζήσης Άγγελος Παδαρνίτσα Ιωάννα Παπαδόπουλος Δημήτριος Μίχας Ιωάννης Παπαδόπουλος Γεώργιος Σιώνη Αικατερίνη.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους τους προπονητές τους γονείς και ευχαριστεί θερμά ιδιαίτερα τους χορηγούς που μας δίνουν την δυνατότητα να κινούμαστε σε μήκος και πλάτος σε όλη την Ελλάδα.
Βαγγέλης Μάινος φυτοπροστασία
Επόμενος σταθμός τοπικό πρωτάθλημα Μακεδονίας και Θράκης δρόμου στο Κιλκίς όπου ο Αερωπός κατεβαίνει με 38 αθλητές αριθμός ρεκόρ συμμετοχής.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments