....

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ

’ Ο κ.Πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει μία συγνώμη από τους πολίτες της Κω, που τυγχάνει να έχουν διαφορετική άποψη από τη δική του για το θέμα της δημιουργίας κέντρου παραμονής παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί μας.
Όποιος έχει διαφορετική άποψη δεν σημαίνει ότι υποκινείται.
Οι πολίτες της Κω έχουν κρίση και ανεξάρτητη σκέψη,εκφράζουν την διαφωνία τους στη μετατροπή του νησιού τους σε έναν ανεξέλεγκτο καταυλισμό και στην ακύρωση της ταυτότητας της Κω, ως τουριστικού προορισμού. Πολλοί από αυτούς στήριξαν τον κ.Πρωθυπουργό και το κόμμα του με την ψήφο τους.Image and video hosting by TinyPic

Ο κ.Μουζάλας αισθάνθηκε την ανάγκη στο δελτίο τύπου που έβγαλε να στοχοποιήσει εκ νέου το Δήμαρχο Κω.
Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν εκπροσωπεί πλέον ΜΚΟ αλλά την Ελληνική Πολιτεία και πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα.
Ο Δήμος Κω και ο Δήμαρχος κ.Κυρίτσης κατέθεσαν από την αρχή, με ευπρέπεια, τις προτάσεις τους.
Αυτοί που είχαν από την πρώτη στιγμή κρυφή ατζέντα και απεργάζονταν ή συναινούσαν στην δημιουργία κέντρου παραμονής προσφύγων και παράνομων μεταναστών στην Κω, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του Δήμου και του Δημάρχου, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν είναι ‘’Όχι σε Όλα’’.

Θέσαμε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την ολιγόωρη παραμονή προσφύγων και παράνομων μεταναστών στο νησί και την άμεση μεταφορά τους στην ηπερωτική χώρα.
Καμία από αυτές τις προϋποθέσεις δεν υπάρχει ενώ με το κλείσιμο των συνόρων επισημοποιείται ο εγκλωβισμός αυτών των ανθρώπων στην Ελλάδα και στην Κω, εφόσον δημιουργηθεί αυτό το κέντρο που σε μία εβδομάδα θα έχει γίνει μια νέα Μόρια.
Υπάρχουν και σήμερα κάποιοι που ζητούν και προτείνουν να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κέντρο εκτός της τουριστικής ζώνης.
Επειδή εμείς θεωρούμε ότι όλη η Κως διαθέτει σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, τους προκαλούμε να μας πουν αυτοί ποια περιοχή προτείνουν.
Αν έχουν το θάρρος και το σθένος ας το κάνουν και να σταματήσουν να κρύβονται.
Ο Δήμος Κω πιστεύει ότι η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η ολιγόωρη παραμονή παράνομων μεταναστών και προσφύγων στο νησί και η άμεση μεταφορά τους, σε καθημερινή βάση, στην ηπειρωτική χώρα.
Όποιοι θέλουν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση, θα έχουν και τη δική μας αμέριστη βοήθεια και στήριξη.’’

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments