....

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (2 VIDEO)

«Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου σχετικά με θέμα που τέθηκε από τον Σύλλογό μας»
Αγαπητοί φίλοι,
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου την Δευτέρα 28/03/2016 μεταξύ των άλλων θεμάτων ασχολήθηκε με το θέμα που θέσαμε για τον Βιολογικό καθαρισμό αλλά και με άλλα θέματα που αφορούσαν την διαχείριση υδάτων – θυροφραγμάτων.
Στην ανωτέρω συνεδρίαση παρέστησαν από τον Σύλλογο ο Πρόεδρος κος. Μούλας και ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα κος. Μπούκτσης. Δυστυχώς κατά την παραπάνω συνεδρίαση, απάντηση επί των θεμάτων και ερωτημάτων που έθεσε ο Σύλλογος, δεν λάβαμε. Αντ’ αυτού δεχθήκαμε απαξιωτική, άδικη και προσβλητική επίθεση στο πρόσωπο του Προέδρου του Συλλόγου μας, επειδή απλά μετέφερε τις απόψεις και τα ερωτήματά μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Συγκεκριμμένα (όπως φαίνεται και στο βίντεο της συνεδρίασης που επισυνάπτουμε παρακάτω) όχι μόνο δεν μας απάντησαν και δεν ακούστηκαν απόψεις του Δήμου Αμυνταίου αλλά ακούστηκαν και «άναρθρες κραυγές» για «στημένα πράγματα » από τον  Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος  αφαιρούσε συνεχώς τον λόγο στον Πρόεδρό μας στην απέλπιδα προσπάθειά του να τον χειραφετήσει, από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδώρου ο οποίος μπορεί να ψάξει τις «τσέπες» όλων των κατοίκων του Δήμου Έδεσσας για να βρεί «απόβλητα» και να αφήσει τα θυροφράγματα να τα χειριστούν οι αρμόδιοι, από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεοδωρίδη που θα πρέπει να γνωρίζει πως υποστηρικτές των δίκαιων αιτημάτων του Συλλόγου βρίσκονται παντού ακόμη και Δημοτικοί Σύμβουλοι και ακόμη ότι αφού βρίσκεται σε τέτοια θέση αυτοβούλως θα πρέπει να μάθει κάποια στιγμή να δέχεται την αξιολόγηση όπως θα πρέπει να ρωτήσει τον συνεργάτη του κ. Δήμαρχο για ποιο λόγο δεν επετεύχθη συνεργασία. Όσον αφορά τον κ. Δήμαρχο Αμυνταίου, ουδέν σχόλιον …
Και αφού αναλώθηκαν σε φωνές, ασύστατες κατηγορίες σε βάρος μας ( περί δήθεν μη συνεργασίας) επί της ουσίας δεν απάντησαν στο βασικό θέμα που ετέθη από τον Συλλογό μας μετ επιτάσεως και αφορά στην προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας. Αυτή η συμπεριφορά είναι ανάρμοστη και πρωτοφανής σε όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφ΄ενός μεν είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας, αφ’ ετέρου δε πρέπει να διακρίνεται από ιδιαίτερο ζήλο και αγωνιστηκότητα σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Δυστυχώς ο κύριος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και μέρος της Διοίκησης  σε αυτή την συνεδρίαση του Δήμου Αμυνταίου στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και μας απογοήτευσαν οικτρά.
Δηλώνουμε ότι ο Σύλλογός μας, παρόλες τις αντιξοότητες και τις άσχημες συμπεριφορές που αντιμετωπίζουμε θα εξακολουθεί να μάχεται και να παλεύει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνιστηκότητα για την προστασία τόσο της λίμνης όσο και του περιβάλλοντος γενικότερα στην περιοχή μας.
 Άδικες επιθέσεις και ασύστατες κατηγορίες όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας δυναμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Ακολουθούν τα βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=SMU7dC72E54  Απόσπασμα βίντεου από το Δημοτικό Συμβούλιο 1
https://www.youtube.com/watch?v=y3U55E9kfqo  Απόσπασμα βίντεου από το Δημοτικό Συμβούλιο 2

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments