......

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

 

 
 

Μετά από ερωτήματα για τον τρόπο παρακολούθησης της ζωντανής μετάδοσης των ιερών ακολουθιών μεταφέρουμε τις εξής οδηγίες:

1. Ακολουθείτε τον σύνδεσμο στο κανάλι μετάδοσης του Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGlN-l2lTu6CK4uPILxRncQ/featured

2. Στην ιστοσελίδα του καναλιού ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ που εμφανίζεται επιλέγουμε ΕΓΓΡΑΦΗ (βρίσκεται επάνω δεξιά).

3. Μετά την εγγραφή μας επιλέγουμε το καμπανάκι των ειδοποιήσεων (βρίσκεται δεξιά από την ΕΓΓΡΑΦΗ) και από τις τρεις επιλογές που υπάρχουν επιλέγουμε «Όλες».

Με αυτόν τον τρόπο μας έρχεται αυτόματα μήνυμα με τον σύνδεσμο κάθε νέας μετάδοσης μισή ώρα πριν και ένα ακόμη μήνυμα κατά την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης.
Εναλλακτικά μπορούμε να επισκεπτόμαστε κάθε φορά τον παραπάνω σύνδεσμο του καναλιού (βλ. παρ. 1: https://www.youtube.com/channel/UCGlN-l2lTu6CK4uPILxRncQ/featured) και να επιλέγουμε ζωντανή μετάδοση ή κάποια από τις ήδη αποθηκευμένες μεταδόσεις προηγουμένων ημερών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο κανάλι, πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στο gmail με τον δικό μας λογαριασμό. Διαφορετικά οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται στον λογαριασμό με τον οποίον κάναμε την σύνδεση. Αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι σε κάποιον λογαριασμό, θα πρέπει να συνδεθούμε με gmail (email και κωδικό) προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή μας.

Για άλλες απορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλ. διεύθυνση του Γραφείου Τύπου: imepa.gt@gmail.com

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments