....

ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΟΚ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

 

Τροχαίο στην Μονεμβασιά: Αυτός είναι ο 77χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τον έσερνε

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07.05.2022) και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο άνθρωποι. Αυτοκίνητο κινούνταν ανεξέλεγκτα, παρέσυρε μηχανή και συγκρούστηκε με περιπολικό στην προσπάθεια του να διαφύγει. 

Κάτοικοι της Μονεμβασιάς παρακολούθησαν έντρομοι το βράδυ του Σαββάτου (07.05.2022) ένα αυτοκίνητο να κινείται, να παρασύρει ένα μηχανάκι. Ο 52χρονος οδηγός αρχικά έσυρε τον έναν εκ των δύο αναβατών της μηχανής για περίπου 200 μέτρα, ενώ γύρισε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος. 

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

 

Δείτε φωτογραφίες:

Εικόνες σοκ από το τροχαίο

Το σοκαριστικό τροχαίο στην Μονεμβασιά σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 52χρονος οδηγός άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα και παρέσυρε ένα μηχανάκι. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θάνατος του ενός εκ των δύο αναβατών, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή. Ο 52χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο πάρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα.

Η σύγκρουση έγινε αντιληπτή από πολίτες που ενημέρωσαν τις Αρχές και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον αφιονισμένο οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ. 

Οι αστυνομικοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον 52χρονο οδηγό, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ. Σύμφωνα μάλιστα με το spartanews.gr, ένας πολίτης χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Το οδόστρωμα στα σημεία όπου ο 52χρονος παρέσυρε τους δύο ηλικιωμένους ήταν γεμάτο αίματα και καθαρίστηκε σήμερα το πρωί.

«Δεν είχαν διαμάχη» λέει στο newsit.gr ο αντιδήμαρχος 

Για το σοκαριστικό τροχαίο μίλησε στο newsit.gr ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος. «Δεν ξέρω τι συνέβη. Απ΄ότι ξέρουμε δεν είχαν διαμάχη. Δεν ξέρω τι έγινε. Ένα τέταρτο πριν στο σημείο ήταν κάτι 15χρονα. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει», δήλωσε στο newsit.gr. 

Τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των δύο ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους. Πληροφορίες του notospress.gr αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 50χρονος οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται. 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments