....

ΟΕΒΕΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΑΕΚ 1-25

Στα πλαίσια κατάρτισης των εργαζομένων ολοκληρώθηκαν τα τρία  σεμινάρια ΛΑΕΚ 1-25 που οργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.)

Ν. Πέλλας και το Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών και βιοτεχνών Ν. Πέλλας σε συνεργασία με το  Κ.Ε.Κ. EDISINET ,το πρώτο με θέμα «ΣΧΕΔΙΟ MARKETING ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ »

« ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ » και

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ MARKETING  ». Στα σεμινάρια  πήραν μέρος εργαζόμενοι από επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Την Δευτέρα 10 Μαρτίου  και ώρα 5.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας θα υλοποιήθει το υποχρεωτικά από τον νόμο σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ) σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Το πρόγραμμα κατάρτισης απευθύνεται στους εργαζόμενους όλων των κλάδων  που συνδέονται  με  τον επισιτισμό και σε όσους θα ασχοληθούν μελλοντικά σε επιχειρήσεις παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης, μεταφοράς, λιανικού εμπορίου, διάθεσης τροφίμων (κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία) και μαζικής εστίασης (εστιατόρια κέτερινγκ, ξενοδοχεία νοσοκομεία κλπ.) καθώς και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, αλλαντοποιίας κλπ.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μελλοντικά το σεμινάριο να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας  Πέλλης 11 καθημερινά από τις  11.00 – 13.00 μ.μ.  και στο τηλέφωνο 2381027367.

 

                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

                   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

                  ΤΟΔΙΤΣΚΑΣ Γ.                                     ΓΑΛΑΝΟΣ Π.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments