....

ΟΧΙ ΣΤΑ SELF TEST & RAPID TEST ME ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ

Η «κυβέρνηση» και οι εμπαθείς και αμαθείς «υπουργοί» και τα «ταγκαλάκια» τους, συνεχίζουν να παρανομούν καταπατώντας το Σύνταγμα της Ελλάδος, τις Διεθνείς συνθήκες, την Ελληνική νομολογία, και τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει και 

αποτελούν Δεδικασμένο: 

α) Το Δικαστήριο της Χάγης στην Ολλανδία,  

β) Το δικαστήριο της Βαϊμάρης στην Γερμανία  

γ) Το Πρωτοδικείο Σερρών στην Ελλάδα, 

όλα τα παραπάνω έβγαλαν αποφάσεις κατά της υποχρεωτικής υποβολής των test ανίχνευσης Covid-19. 

Επίσης καμώνονται ότι δεν έχουν αντιληφθεί τις αποφάσεις που έχουν εκδώσει Δικαστήρια Ευρωπαϊκών χωρών, όπως της Γαλλίας, του Βελγίου και της Γερμανίας, κατά των μέτρων που περιορίζουν τις Ανθρώπινες Ελευθερίες και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. 

Αξίζει ειδική αναφορά στην περίπτωση του Γερμανικού δικαστηρίου της Βαϊμάρης, αφού η απόφαση έχει να κάνει με ΣΧΟΛΕΙΑ και αφορά ΠΑΙΔΙΑ!!!  

Αλλά ας κάνουμε μια λεπτομερή καταγραφή και να τα δούμε ένα – ένα. 

Ας κοιτάξουμε λίγο την περίπτωση Κεραμέως, την αφορισμένη «υπουργό» και «ταγκαλάκι» του συστήματος, που συνεχίζει να παρανομεί και να προκαλεί την Ελληνική Κοινωνία με την συμπεριφορά της, τα «νομοθετήματά» και τις οδηγίες που στέλνει στους ταλαίπωρους εκπαιδευτικούς που καλούνται να «παίξουν» τον ρόλο του Γιατρού και του Αστυνομικού, διαπράττοντας και αντιποίηση αρχής, αναγκάζοντάς τους να παραβιάζουν κατ΄ εξακολούθηση το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους Νόμους του κράτους, που έχουν ορκιστεί να υπηρετούν, διαπράττοντας ουσιαστικά Αυτόφωρα Εγκλήματα που επισύρουν ποινές πολυετούς φυλάκισης! 

Οι εκπαιδευτικοί όπως και όλοι οι κρατικοί λειτουργοί που επιβάλλουν την παράνομη και αντισυμβατική χρήση μάσκας και από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 θα επιβάλουν και την υποχρεωτική χρήση των self test ή, rapid test διαπράττουν ουσιαστικά το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας με την παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος. 

Επίσης διαπράττουν έγκλημα παραβιάζοντας όλες τις Υπερνομοθετικές Διεθνείς Συμβάσεις που υπερασπίζουν τα Θεμελιώδη Δικαιώματα του Ανθρώπου και 

συμμετέχουν σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. 

Καταρχήν : 

Σύμφωνα με το Άρθρο 338 του Ν.4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018 που λέει ότι: 

Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν.3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η. 

Άρα την διάταξη του άρθρου 96 του Ν.4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID- 19, ……..”ως προϋπόθεση συμμετοχής των μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και 

καταρτιζόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία, όπου αυτή διενεργείται δια ζώσης, η προηγούμενη διαπίστωση, μετά από διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19, ότι οι ανωτέρω δεν έχουν βρεθεί θετικοί σε δοκιμασία διαγνωστικού 

ελέγχου”. 

Μπορούμε πολύ απλά να την πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων!!! 

Βάσει του άρθρου 338 του Ν.4512/2018 είναι Α Κ Υ Ρ Η !!! 

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Συντάγματος των Ελλήνων δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για την δημόσια και δωρεάν παιδεία. 

Στην σύμβαση του Oviedo 1997 (Υπερσυνταγματική – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογίατου κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου.  

Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν.3418/2005. 

ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ 

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ!!! 

Η παραπάνω σύμβαση και όλοι οι νόμοι που αποτελούν εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων υπερισχύουν από τους άλλους νόμους, διατάξεις, ΚΥΑ, αποφάσεις κλπ και συνεπώς καθιστούν κάθε τι αντίθετο προς αυτές ΑΚΥΡΟ και ΠΑΡΑΝΟΜΟ. 

Και τα καλύτερα σας το άφησα για το τέλος! 
ΤΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ !!! 

Το Δικαστήριο της Χάγης με την ιστορική του απόφαση C/09/6049631 KG ZA 20-1256 της 31ης Δεκεμβρίου 2020, όπως βλέπετε και στο έγγραφο του Δικαστηρίου της Χάγης, στην υπόθεση του Ολλανδού δικηγόρου Jeroen Poels με τον καθολικό 

χαρακτήρα που αυτή έχει σχετικά με την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων και την έλλειψη της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ εκ μέρους των πολιτών, επέτρεψε στους Ολλανδούς Πολίτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους ΧΩΡΙΣ την διενέργεια του «υποχρεωτικού» rapid test!!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Επίσης! 

Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, το οικογενειακό δικαστήριο της Βαϊμάρης στην Γερμανία, με την ιστορική του απόφαση Az.: 9 F 148/21 καταδίκασε την κυβέρνηση και διέταξε την άμεση απόσυρση των μέτρων σε δύο σχολεία μετά από καταγγελία γονέων.  

Τα σχολεία πρέπει την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 να αποσύρουν όλα τα μέτρα, τις μάσκες, την επιβολή  των αποστάσεων και τα rapid test !!!  

Η απόφαση βγήκε κατόπιν καταθέσεων ειδικών επιστημόνων που απέδειξαν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης συνιστούν παιδική κακοποίηση. 

Η δικαστική απόφαση αποτελείται από 178 σελίδες, με αναλυτική επιστημονική αιτιολόγηση η οποία είναι καταπέλτης όσον αφορά την χρήση μάσκας.  

Καταρρίπτει τον μύθο της προστασίας από μάσκες και μάλιστα τονίζει ότι είναι εστίες μόλυνσης. 

Επίσης αναφέρει ότι τα μαθηματικά μοντέλα που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις είναι τελείως λανθασμένα…. 

Ο δικαστής δήλωσε: «Υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος εδώ Επειδή τα παιδιά δεν κινδυνεύουν μόνο από την ψυχική, σωματική και πνευματική τους ταλαιπωρία και συναισθηματική φόρτιση, αλλά σήμερα έχουν υποστεί σοβαρή βλάβη από την υποχρέωση να φορούν μάσκες προσώπου κατά την διάρκεια του σχολείου και να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους και από άλλους ανθρώπους. Αυτό παραβιάζει πολλά δικαιώματα των παιδιών και των γονέων τους σύμφωνα με το νόμο, το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις. Αυτό ισχύει ιδίως για το δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας και της σωματικής ακεραιότητας που προστατεύεται από το άρθρο 2 του βασικού νόμου, καθώς και για το δικαίωμα από το άρθρο 6 του βασικού νόμου στην εκπαίδευση και τη φροντίδα από τους γονείς (επίσης όσον αφορά τα μέτρα υγειονομικής περίθαλψης και τα “αντικείμενα” που μεταφέρονται από παιδιά.) 

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι διευθυντές των σχολείων, οι δάσκαλοι και άλλοι δεν μπορούν να επικαλούνται τις κρατικές νομικές διατάξεις στις οποίες βασίζονται τα μέτρα, επειδή είναι Αντισυνταγματικά και άρα Άκυρα.  

Αιτία: Παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας που βασίζεται στο κράτος δικαίου (άρθρα 20, 28 του βασικού νόμου). 

Με την απόφασή του, ο δικαστής επιβεβαιώνει την εκτίμηση της μητέρας: “Τα παιδιά έχουν υποστεί βλάβη σωματικά, ψυχολογικά και εκπαιδευτικά και τα δικαιώματά τους παραβιάζονται, χωρίς κανένα όφελος για τα ίδια τα παιδιά ή τρίτους.” 

Επίσης! 

Το Πρωτοδικείο Σερρών με την ιστορική του απόφαση 11/2021 της 5ης Ιανουαρίου 2021, όπως βλέπετε και στο έγγραφο του Πρωτοδικείου Σερρών, που αποτελεί ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ για την Ελλάδα, οι τότε κατηγορούμενοι, που είχαν Aρνηθεί να 

υποβληθούν σε rapid testAθωώθηκαν, για τις πράξεις του άρθρου 1 παράγραφοι 1 και 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 25/02/20 σε συνδυασμό με την Κ.Υ.Α 

υπ. αριθμό Δ1α/Γ Ποικ.959/07/01/21. 

Υπενθυμίζουμε την υπόθεση αφού και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει την σημασία της: 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕΡΡΩΝ 11-2021

Ένας πατέρας, Νικόλαος Ζέρβας, με τα δύο ενήλικα παιδιά του, Θεοχάρη Ζέρβα και Ευανθία Ζέρβα, ερχόμενοι από την Γερμανία μέσω Βουλγαρίας συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμότου Προμαχώνα Σερρών επειδή κατά την είσοδό τους στο Ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test, όπως είχαν δικαίωμα βάσει του Ελληνικού Συντάγματος και των Διεθνών Συμβάσεων
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021. 

Οι Έλληνες πολίτες συνελήφθησαν παρανόμως, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού. 

Και στα τρία μέλη της οικογένειας επιβλήθηκε πρόστιμο €5000,00 στον κάθε ένα, δηλαδή €15000,00 υπέρογκο, δυσβάστακτο και παράλογο πρόστιμο στην τριμελή οικογένεια!!! 

Η παράνοια της αστυνομοκρατίας και του κράτους εξουσιαστή και τυράννου των Ελλήνων Πολιτών!!!  

Συντάχθηκε Δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού και τους έστειλαν στο Δικαστήριο… με Αυτόφωρη Διαδικασία… δόθηκε όμως αναβολή για προετοιμασία και η υπόθεση εκδικάστηκε στις 

05/02/21 από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών. 

Η απόφαση όμως, βγήκε Αθωωτική και για τρία μέλη της οικογένειας!!! 

Επίσης και για του τρεις, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ το ΠΑΡΑΛΟΓΟ πρόστιμο των €15000,00!!! 

Πάλι για τον ίδιο λόγο όπως και με την οικογένεια του Ολλανδού δικηγόρου: 

Την ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!! 

Επίσης όλος ο «κυβερνητικός» θίασος αγνοεί επίσης ότι: 

Στο Βέλγιο: Το πρωτοδικείο των Βρυξελλών διέταξε στις 31 Μαρτίου 2021 το Βελγικό κράτος να επανεξετάσει το νομικό πλαίσιο των μέτρων που έλαβε κατά της υποτιθέμενης «πανδημίας» του Covid-19 εντός 30 ημερών, έπειτα από προσφυγή της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (LDH)  που είχε καταθέσει στα τέλη Φεβρουαρίου αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα αμφισβητώντας την νομιμότητα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης μέσω υπουργικών διαταγμάτων. Σκοπός της 

ενέργειάς της ήταν να διεξαχθεί συζήτηση στο Κοινοβούλιο. 

Το Βελγικό κράτος διατάχθηκε από το δικαστήριο να θέσει τέρμα στην κατάσταση προφανούς παρανομίας που απορρέει από τα περιοριστικά των ελευθεριών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων μέτρα. 

Το δικαστήριο των Βρυξελλών έδωσε προθεσμία 30 ημερών στο Βελγικό κράτος προκειμένου να συμμορφωθεί με την απόφασή του, υπό την απειλή χρηματικών προστίμων €5000,00 για κάθε ημέρα καθυστέρησης.

Επίσης! 

Στην Γαλλία: Το δικαστήριο του Στρασβούργου, έκρινε ότι η γενική υποχρεωτική μασκοφορία αποτελεί «προσβολή κατά της ελευθερίας».. 

Η γαλλική δικαιοσύνη ανακάλεσε, ανέστειλε κατ΄ουσίαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ένα διάταγμα που επέβαλε την γενικευμένη χρήση της μάσκας σε δεκατρείς πόλεις των περιφερειών BasRhin, στην Alsace, χαρακτηρίζοντάς την ως «προσβολή κατά της προσωπικής ελευθερίας».  

Στην εντολή του, το διοικητικό δικαστήριο του Στρασβούργου αφήνει στην νομαρχία μέχρι τη “Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι” το περιθώριο για να εκδώσει νέο διάταγμα σχετικά με τη χρήση μάσκας στο Στρασβούργο και στις 12 άλλες κύριες πόλεις του Διαμερίσματος . 

Μια τέτοια διάταξη «υπονομεύει την ελεύθερη διακίνηση και κυκλοφορία και την προσωπική ελευθερία των ανθρώπων που καλούνται να μετακινούνται» στους οικείους δήμους, επεσήμανε το δικαστήριο. 

«Είναι μια νίκη και ικανοποίηση, είναι ακριβώς αυτό που αιτηθήκαμε» την Τρίτη κατά την ακρόαση, είπε στο AFP η Me Marc Jantkowiak, η δικηγόρος των δύο αιτούντων, 

του ψυχολόγου Vincent Feireisen και του γιατρού Christian Chartier. 

Σύμφωνα με την δικηγόρο, αυτή η νομολογία του Στρασβούργου θα μπορούσε «προφανώς να χρησιμοποιηθεί και αλλού στη Γαλλία» από «άτομα που επιθυμούν να αμφισβητήσουν διατάγματα» που απαιτούν τη χρήση μάσκας. 

Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι όλα εξαρτώνται από εμάς! 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!! 

Ελάτε να τους αλλάξουμε τα φώτα στην ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ!!! 

Με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και πρωτίστως στα ΠΑΙΔΙΑ! 

Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης 

Ρέθυμνο, 10 Απριλίου 2021

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments