....

ΟΙ "11" ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΜΑΣΑΝ "ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρότι επέλεξαν να φύγουν από την Κουμουνδούρου, πήραν τους κωδικούς από τις σελίδες του κόμματος στο Facebook και εν συνεχεία τις μετονόμασαν σε… «Νέα Αριστερά». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, με μία γρήγορη αναζήτηση, να φαίνεται πως έχουν ποστάρει στα Social Media και… τα προηγούμενα χρόνια, όπως αυτή η δημοσίευση του 2022 από το Κουτί της Πανδώρας, παρότι η ανακοίνωση του φορέα τους μετρά μόλις λίγες ημέρες…

Σύμφωνα με το Ποντίκι, το θέμα έχει μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στους παλιούς συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ – σε αυτούς που έμειναν με εκείνους που έφυγαν – έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Στην Κουμουνδούρου φτάνουν δεκάδες μηνύματα από οργανώσεις του κόμματος, που ενημερώνουν για το εξής φαινόμενο: Οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έφυγαν με… άδεια χέρια. Θεωρώντας προφανώς ιδιοκτησία τους οτιδήποτε διαχειρίζονταν όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ (και για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια), κράτησαν για το νέο κόμμα τις σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως στο facebook και με τους σχετικούς κωδικούς τις μετέτρεψαν σε αντίστοιχες της «Νέας Αριστεράς». Φυσικά κράτησαν όλους τους διαδικτυακούς φίλους και ακόλουθους, σφυρίζοντας αδιάφορα για το γεγονός ότι όλα αυτά ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το πιο σημαντικό, που ενδεχομένως θέλει έρευνα, ακόμα και ως του σημείου μήπως παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα; Κάποιοι φέρονται να κράτησαν και τις βάσεις δεδομένων του ΣΥΡΙΖΑ – δεδομένα που παραχωρήθηκαν από τους ανθρώπους για χρήση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από άλλο κόμμα.

 

Με μία γρήγορη αναζήτηση στα Social Media εντοπίσαμε το εξής παράδοξο: Από τη μία στην «ουρά» του url να γράφει «mySyriza», από την άλλη η σελίδα ονομάζεται «Νέα Αριστερά».

 

Μία ακόμα «απόδειξη» και με τη βοήθεια της google:

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments