....

ΟΙ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞΙ ΓΛΟΥΤΟΥΣ

Κορίτσια μην στεναχωριέστε για τη μεσογειακή σας σιλουέτα και τους πλούσιους γοφούς σας!

Τώρα μπορείτε να μάθετε, μέσω του γαλλικού τεύχους του Marie Claire, πως μπορείτε να τους βελτιώσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολουθήσετε βήμα προς βήμα τις οδηγίες! Καταρχήν τηγανητές πατάτες σε καθημερινή βάση και σφριγηλοί γλουτοί, δεν συνυπάρχουν. Προσέξτε, λοιπόν, τη διατροφή σας και αποφεύγετε τα τηγανητά και γενικότερα τα πολλά λιπαρά. Η άσκηση είναι το δεύτερο «μυστικό» της επιτυχίας. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις, οι οποίες στοχεύουν ακριβώς σε αυτό το σημείο.


Βαθιά καθίσματα: Από όρθια θέση και με τα πόδια αρκετά ανοιχτά, κατεβάστε τη λεκάνη σας προς τα πίσω και κάτω, σα να πρόκειται να κάτσετε σε μια καρέκλα που βρίσκεται πίσω σας. Κατεβείτε αργά σε βαθύ κάθισμα, διατηρώντας την πλάτη και τη μέση σας ίσιες. Μείνετε για 1-2΄΄ στη θέση αυτή και επανέλθετε αργά στην αρχική θέση.

Προβολές: Με τα χέρια στη μέση, κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, λυγίστε τα γόνατα και κατεβάστε τη λεκάνη, κρατώντας το σώμα σας ευθυγραμμισμένο και κατακόρυφο. Λυγίστε το μπροστινό σας γόνατο τόσο ώστε η κνήμη να είναι κάθετη στο δάπεδο και ο μηρός παράλληλος με αυτό. Μείνετε εκεί για 1-2΄΄ και επανέλθετε αργά στην αρχική θέση.

Άρσεις ποδιών: Στηριχτείτε στα τέσσερα και σηκώστε αργά το ένα πόδι προς τα πίσω και πάνω, μέχρι ο μηρός να έρθει σε θέση παράλληλη προς το δάπεδο. Κατεβάστε αργά και ελεγχόμενα το πόδι, διατηρώντας τη μέση σας ίσια και τους κοιλιακούς σφιχτούς.

http://www.adapokrites.gr

Σχόλια - Facebook Comments