......

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΈΝΤΑΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

 

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του Δήμου Έδεσσας από το Πράσινο Ταμείο. Με την παρούσα ένταξη εξασφαλίζονται 39.680,00€ για την εκπόνηση του σχεδίου και τον καθορισμό των θέσεων και των προδιαγραφών των σταθμών φόρτισης.

Η εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης αποτελεί το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας και η χρηματοδότησή τους αναμένεται να ενταχθεί στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση του Σ.Φ.Η.Ο.

«Οι νέες τεχνολογίες και νέες τάσεις - όπως είναι η ηλεκτροκίνηση - δεν αφήνουν αδιάφορο τον Δήμο Έδεσσας, που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον για τους πολίτες, προετοιμάζοντας την τοπική κοινωνία να δεχθεί την πρόκληση της ηλεκτροκίνησης» δήλωσε ο Δήμαρχος Έδεσσας

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αριδαία, 30/12/2020

Θέμα:  Έγκριση επιχορήγησης του Δήμου Αλμωπίας για Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ)
Σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό του προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας.
Εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 39,680€ του Άξονα Προτεραιότητας 2: Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) του χρηματοδοτικού προγράμματος: «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ 2020».
Συμφώνα με αυτό, θα καταρτιστεί σχέδιο εγκατάστασης συστημάτων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
Είμαστε μπροστά στις εξελίξεις και εναρμονιζόμαστε με τα σύγχρονα δεδομένα όπως προστάζουν οι επιταγές της πράσινης ανάπτυξης.

 

 

IMG-4547

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments