....

ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΙΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ελλάδος συναντήθηκε στην Έδεσσα σήμερα Κυριακή 26-1-2014 με τους αυτοκινητιστές.

Όπως μας ανέφερε και ακούσαμε στη συνάντηση που είχαν, το θέμα που τους απασχολεί είναι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί μεταφορών από τις οποίες προκύπτει τα τελευταία χρόνια μεγάλη μείωση του τζίρου τους από τις μεταφορές.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που εμπλέκονται και δεν ανταποκρίνονται είναι η αστυνομία, το λιμενικό, τα μεικτά κλιμάκια  ελέγχου, τα τελωνεία και το ΣΔΟΕ. Άλλο θέμα που τους απασχόλησε και συζητήθηκαν είναι η υπερβολική φορολογία τους.

 Τέλος αναφέρθηκαν στα υπέρογκα ναύλα στα καράβια, που είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα βουλγάρικα φορτηγά. (Αν δεν καταλάβατε κύριοι-ες αναγνώστες, το ίδιο πλοίο που θα μεταφέρει τον Έλληνα και τον Βούλγαρο φορτηγατζή ο πρώτο θα πληρώσει 50% από το δεύτερο). Ο Πρόεδρος είναι σε συζήτηση με τις εταιρείες που έχουν καράβια στη χώρα μας για την μείωση των ναύλων.

Αρχές Μαΐου όπως μας αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδία κ. Κενανίδη Απόστολο, ξεκινάει η στάση μεταφορών στη χώρα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments