......

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!…..(VIDEO)

Η ποδηλασία είναι μια τεχνολογία αρχαιότερη από τα αυτοκίνητα, αλλά είναι επίσης σαφές ότι η ποδηλασία είναι ο τρόπος μετακίνησης του μέλλοντος….

Οι προηγμένες πόλεις στον κόσμο, ήδη χρησιμοποιούν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις, κάτι που κρατά τους πολίτες τους σε καλή φυσική κατάσταση μειώνοντας παράλληλα την ατμοσφαιρική ρύπανση και το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ωστόσο, η ποδηλασία δεν είναι πάντα εύκολη. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μεγάλων αποστάσεων μπορεί κάποιος να νιώσει κουρασμένος – ειδικά αν ανεβαίνουν λόφους ή ανηφόρες, κινούνται κατά τη διάρκεια ακραίων καιρικών συνθηκών, ή εάν έχει στην πλάτη του σακίδιο ή κάποιο άλλο βάρος. Όμως, μια νέα εφεύρεση, δημιούργημα ερευνητών του ΜΙΤ, πρόκειται να αλλάξει όλα τα παραπάνω.

Υποδεχθείτε τον «Τροχό της Κοπεγχάγης» (Copenhagen Wheel), μία συσκευή που τοποθετείται πάνω στον υπάρχοντα τροχό του ποδηλάτου σας. Αποθηκεύει την ενέργεια που ήδη χρησιμοποιείτε και την αποδίδει  όταν την χρειάζεστε περισσότερο. Οι ανηφόρες και οι λόφοι γίνονται επίπεδοι και δεν χρειάζεται να σπαταλάτε μεγάλη ενέργεια για να μετακινείστε. Είναι μια συσκευή τόσο απλή και θα εκπλαγείτε με το τι καταφέρνει. Απλά, θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο του ποδηλάτου (και του πλανήτη μας) για πάντα. Περίεργοι;

Παρακολουθήστε το βίντεο

http://blog.focuswebtv.gr

Σχόλια - Facebook Comments