....

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ

 

 

Την ώρα που το απεργιακό κλίμα όλο και  φουντώνει. Την ώρα που δεκάδες ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα, εκατοντάδες 1οβάθμια συνδικάτα, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ έχουν πάρει απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ για τις 24/09. Την ώρα που εκατοντάδες χώροι δουλειάς στην Θεσσαλονίκη έχουν ενημερωθεί και οργανώνουν την απεργιακή μάχη.

Την ίδια ώρα η γνωστή ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιδίδεται σε εκβιασμούς και απειλές προκειμένου να αλλάξει την ημερομηνία και να διασπάσει το απεργιακό μέτωπο.

Στις κρυφές συναντήσεις της με την κυβέρνηση τις τελευταίες μέρες έλαβε τις διαβεβαιώσεις, ότι θα παραμείνει στις παχυλά αμειβόμενες καρέκλες της, ότι θα στηριχθεί από τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες για να διεξάγει συνέδριο άγριας νοθείας και εργοδοτικής τρομοκρατίας, ότι θα στηριχθεί επιπλέον οικονομικά για να συνεχίσει το βρώμικο της ρόλο.

Αυτά είναι αρκετά για τα τσιράκια της εργοδοσίας. Δέχτηκαν να παραδώσουν στα χέρια της εργοδοσίας κατακτήσεις ενός αιώνα αγώνων και θυσιών της εργατικής τάξης.  Την κατάργηση των ΣΣΕ, την κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, την διάλυση της συλλογικής δράσης των συνδικάτων.

 

Στο ΕΚΘ καλούμε εδώ και μέρες για άμεση σύγκληση του ΔΣ για απόφαση συμμετοχής στην απεργία της 24/09.  Με διάφορες προφάσεις αναβολών και καθυστερήσεων προσδιορίστηκε για αύριο Πέμπτη στις 6μμ στο ΕΚΘ.

Καλούμε επίσης τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.

 

Κάνουμε σαφές στο παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments