....

ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΦΥΛΑΞΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ-ΔΕΥΑ-ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,-ΑΙΤΗΣΗ

 

Φίλες και φίλοι καλημέρα,

 
δυστυχώς λόγω του Covid-19 αλλά και των θερινών μηνών, δεν έχουμε την επαφή που θα θέλαμε κι έπρεπε να έχουμε.
Ευτυχώς προλάβαμε να κάνουμε την τελευταία μας συγκέντρωση τον Φεβρουάριο με ανταλλαγή απόψεων και κοπή βασιλόπιτας στο Shark στην Θεσσαλονίκη.
Δεν καταφέραμε να κάνουμε την παραδοσιακή ΓΣ μεταξύ Απριλίου  Μαίου και μάλλον δεν θα κάνουμε και την δεύτερη καθιερωμένη ετήσια στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό στο εστιατόριο Τσέγανη.
Πάντως θα είμαστε εκεί για πληροφορίες και ανταλλαγή απόψεων, ίσως και μικροσυναντήσεις για όποιον το επιθυμεί
Θετικό μέσα στην εποχή του κορωνοιού, ότι η επισκεψιμότητα του χωριού από τα μέλη του Συλλόγου μας και γενικά τους Οικιστές δείχνει γενικά ανεβασμένη από τα έως τώρα δείγματα.
Επισκεψιμότητα, που ξεκίνησε από πολύ νωρίς, από τα μέσα του καλοκαιριού.
Την φετινή περίοδο που δείχνει προς το παρόν δύσκολη, εμείς πρέπει να είμαστε στο χωριό. Και για εμάς αλλά και για τις επιχειρήσεις και το χωριό.
 
ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Σοβαρή επένδυση με νέο κατάστημα από τους φίλους Δανάη και Γιάννη Τζήκα, Λάκη και Ντιάνα πραγματοποιείται στο χωριό, που μετά το περίπτερο της πλατείας, μετέπειτα το μίνι μάρκετ της πλατείας,
τώρα θα μας εξυπηρετούν σ΄ έναν πανέμορφο χώρο που δημιούργησαν οι ίδιοι με πολλή δουλειά και μεράκι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και του κορωνοιού στο παλιό εστιατόριο με τα βαρέλια λίγο μετά το cafe-bar Μύθος.
Ενα μεγάλο σούπερ μάρκετ που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα μεγάλα της περιοχής. Με μεγάλη γκάμα προιόντων διαφόρων εταιρειών, τοπικών και μη, καθώς και παραδοσιακών. Κρασιά, ποτά, σνάκς, τρόφιμα αλλα κι  εκπλήξεις....
Εμείς θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε και αυτήν την επιχείρηση όπως και τις άλλες τόσα χρόνια.
Θερμά Συγχαρητήρια για την προσπάθεια ! Ευχόμαστε Καλή Αρχή στα παιδιά, Καλές Δουλειές με υγεία, το ίδιο πάθος και την ίδια χαρά !
Τους ευχαριστούμε για την έως τώρα εξυπηρέτηση και βοήθεια στο μίνι μάρκετ της Πλατείας.
 
ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ-GSS
Θα συνεχιστεί η φύλαξη του Οικισμού έως και τα τέλη Οκτωβρίου.
Ευχαριστούμε τόσο την εταιρεία GSS Privatesecurity όσο και τους φύλακες και κυρίως τον Μιχάλη που σήκωσε και το μεγαλύτερο βάρος κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ είχε και άριστη συνεργασία και με την Αστυνομία όπου χρειάστηκε.
Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο σοβαρό συμβάν, παρά κάποιες προσπάθειες κάποιων ομάδων που έμειναν στην προσπάθεια να μπουν στο χωριό.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα πολλά κενά στις πληρωμές. Τα τηλεφωνήματα από την εταιρεία συνεχίζονται προς τους οφειλέτες συμμετέχοντες.
Για την εξυπηρέτηση των φίλων  που συμμετείχαν και δια διάφορους λόγους ακόμα δεν εξόφλησαν την συμμετοχή τους στην φύλαξη, αποφασίστηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθεί άτομο της εταιρείας GSS στο χωριό για εισπράξεις. Οποιος επιθυμεί μπορεί να συνεννοηθεί με το γραφείο στο τηλ. 2381051906 με τον Κο Γιώργο Μπόφτση ή την Κα Μαριάννα, καθώς και στο κινητό του Κου Γιώργου Μπόφτση  6974407072.
Παρακαλούμε να γίνουν έγκαιρα οι εξοφλήσεις.
 
ΔΕΥΑ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν σχετικές γραπτές αναφορές σχετικά με τους λογαριασμούς ύδρευσης και τις προσφυγές μας στα δικαστήρια, λόγω κυρίως του όγκου της ενημέρωσης.
Επίσης δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια συγκέντρωση-ΓΣ για την σχετική ενημέρωση λόγω της κατάστασης και των μέτρων Covid-19 κυρίως στην Πέλλα. Ισως να γίνει κάποια στην Θεσσαλονίκη που είναι πιό εύκολο, εφόσον ζητηθεί .
Πάντως επειδή από τον Νοέμβριο 2019 έως σήμερα έγιναν τόσα πολλά, θα υπάρξει κάποια σχετική ενημέρωση MONON ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις δικαστικές προσφυγές.
Ταλαιπωρούμαστε έξι χρόνια, γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια, αλλά θα έρθει η ώρα της δικαίωσης και των αποκαλύψεων.
Οσοι πάλι επιθυμούν να ενημερωθούν και τηλεφωνικά ή να τους αποσταλούν στοιχεία είμαστε στην διάθεση τους οποιαδήποτε στιγμή.
Πάντως η υπόθεση συνεχίζει να τρέχει και δικαστικά αφού έρχεται πλέον η ώρα των δικών.....
 
Ως προς το νέο έργο της αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Οικισμού, παραδόθηκε από τον εργολάβο, και το νέο δίκτυο λειτουργεί. Βέβαια λείπει κάτι ακόμα για να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο έργο ύδρευσης του εξωτερικού δικτύου. Και πριν από αυτήν, την νέα αυτή σωλήνα των 9,3 χλμ και μετά από αυτήν, αφού οι διοικούντες της ΔΕΥΑ δεν επικαιροποίησαν τις μελέτες τους και δεν σκέφτηκαν όσα έπρεπε. Είναι ακριβώς αυτό που συζητήθηκε ευρέως στην ΓΣ στο εστιατόριο Τσέγανη και αναφέρθηκαν και στο θέμα η π. Αντιπεριφερειάρχης Κα Νανά Αηδονά και η Δ/ντρια Υγιεινής Κα Ελένη Καραντώνη.
 
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ-ΝΕΑ ΜΕΛΗ
Κάποιοι φίλοι ζήτησαν τον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου για τις συνδρομές τους. Είναι ο λογαριασμός στην EFG-EUROBANK  GR0802600370000080101642293.
Οι καταθέσεις να γίνονται επώνυμα.
Επισυνάπτεται και η αίτηση μέλους για όσους φίλους επιθυμούν να γραφούν στον Σύλλογο. Να συμπληρώνονται όλα τα στοιχεία στην αίτηση, κυρίως τα άτομα της οικογένειας και να επιστρέφεται συμπληρωμένη η αίτηση στο ε-μαιλ του Συλλόγου.
 
 
Καλή Χειμερινή Σαιζόν
Καλό Σαββατοκύριακο
 
Το ΔΣ

 

 

 

2019-1-page0001

 

Σχόλια - Facebook Comments