......

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ :ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑνάμεσα σε μέλη των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και σε φίλους του κόμματος ο γραμματέας Συντονιστικού της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ.Πέλλας, Κώστας Μπαλτζής, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε κεντρικό μαγαζί της πόλης στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.
Παλιά και νέα μέλη, πολιτευτές και μέλη των συντονιστικών οργάνων του νομού συζήτησαν κυρίως για τις τραγικές αλλαγές που έρχονται από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην δημόσια παιδεία και υγεία, επισημαίνοντας ότι η ισότητα των πολιτών και η δημοκρατία, κινδυνεύουν από απαράδεκτες τροπολογίες που ψηφίζονται στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο Κώστας Μπαλτζής τόνισε πως «ήδη από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ, δυστυχώς επιστρέφουμε στο μοντέλο που γέννησε τη χρεοκοπία. Σε ένα μοντέλο αυταρχικό, διάλυσης των εργασιακών σχέσεων, με καμία πρόνοια για τον φτωχό, την ισονομία και την εξωτερική πολιτική. Σε ένα μοντέλο αδιαφάνειας και συναλλαγής. Η επιστροφή σε παλιές πρακτικές κυβερνητικής εξουσίας αδιάφορης για τον πολίτη, κόστισε στη χώρα και μας οδήγησε στον γκρεμό. Οι προοδευτικοί άνθρωποι, οι δημοκρατικοί πολίτες, η νέα γενιά οφείλουμε  να αντισταθούμε. Κι αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τη συμμετοχή μας σε πολιτικά κινήματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ όπου ο ελεύθερος άνθρωπος έχει τον πρώτο ρόλο».
Κυριάρχησαν οι ευχές για υγεία και ειρήνη τη νέα χρονιά του 2020, ενώ η τυχερή της βραδιάς ήταν το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ από την Έδεσσα Σοφία Σταυρίδου.  


Από το γραφείο τύπου
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών
www.isyriza.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments