....

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ THΣ 6ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συνταράξει την Κύπρο, καθώς ο 35χρονος ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των Αρχών ομολόγησε και τις δύο δολοφονίες των γυναικών που εντοπίστηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό της Λευκωσίας, αλλά και αυτή της 6χρονης κόρης της μίας εξ αυτών. Μάλιστα, το πρωί οδηγήθηκε στη λίμνη «Μεμί» στον Ξυλιάτο, όπου υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε το πτώμα της ανήλικης.

Όπως αναφέρει το offsite.com.cy, ο 35χρονος είπε ενώπιον των δικαστικών Αρχών ότι το δεύτερο θύμα, μία γυναίκα «ονόματι» Αριάν, πήγε σπίτι του όπου είχαν ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε. Ανέφερε, επίσης, ότι την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως o δράστης οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη λίμνη «Μεμί», όπου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του μέσου, υπέδειξε ένα σημείο κοντά σε δέντρο λέγοντας πως εκεί έριξε το πτώμα της 6χρονης, ενώ στη συνέχεια το έσπρωξε έτσι ώστε να πέσει στην λίμνη.

Δείτε όλη την εξέλιξη της υπόθεσης που συγκλονίζει την Κύπρο ΕΔΩ

Οι έρευνες, που ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας, συνεχίζονται τόσο στο Μιτσερό, όσο και στον Ξυλιάτο. Να σημειωθεί πως οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα.

Οι Αρχές έχουν εκφράσει φόβους για περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο, καθώς οι υποβρύχιες κάμερες έδειξαν πως υπάρχουν μέσα στο νερό τουλάχιστον ακόμη δύο «όγκοι».

Δείτε στην γκάλερι τα μηνύματα με αγνοούμενες γυναίκες που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας το reporter.com.cy

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

1 of 7

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

2 of 7

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

3 of 7

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

4 of 7

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

5 of 7

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

6 of 7

7 Photos: Τα μηνύματα του «Ορέστη»

- Πηγή: reporter

7 of 7

Οι ταυτότητες των θυμάτων

Τα θύματα του 35χρονου έχουν καταγωγή από τις Φιλιππίνες. Είναι μία 38χρονη, η 6χρονη κόρη αυτής και μία 28χρονη.

Συγκεκριμένα, το πρώτο πτώμα που ταυτοποιήθηκε ήταν αυτό της 38χρονης Μαρί Ρόουζ Τιμπούρτσιο. Η αστυνομία αναζητά το πτώμα της 6χρονης κόρης της Sierra. Το παιδί όπως και η μητέρα του αγνοούνταν από τις 5 Μαΐου 2018.

pils 1

Πηγή: politis.com.cy

Η δεύτερη γυναίκα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο ήταν η Αριάν Παλάνας Λοσάνο, 28 ετών, με καταγωγή, επίσης, τις Φιλιππίνες. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 21/7/2018.

57726616 2317280958598941 1083690849453211648 n 0

Πηγή: offsite.com.cy

Το προφίλ του 35χρονου «Ορέστη»

Ο 35χρονος είναι κάτοικος χωριού της Λευκωσίας, υπηρετεί σε στρατόπεδο στο Σώμα των Τεθωρακισμένων και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, με το διαζύγιό του να κρατείται σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive ως «επτασφράγιστο» μυστικό από τον ίδιο.

Με την αποφοίτησή του από το Λύκειο μετέβη στην Αθήνα όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.

11111

Ο 35χρονος δράστης/Πηγή: politis.com.cy

 



 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments