....

ΟΝΕΔ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ"

«Είμαι νέος και θέλω να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση» ήταν το θέμα της σημερινής εκδήλωσης που διοργάνωσε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας σήμερα η ΟΝΝΕΔ.

 

Αφορμή στάθηκε ο Χάρης Γερεμτζές CEO&Co-Founder της start-up εταιρείας Aidplex, για να αναλάβει η ΟΝΝΕΔ την πρωτοβουλία να αναδείξει τις πτυχές και τις προοπτικές που έχουν οι νέοι στον τομέα της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με τη συνδρομή του Δήμου τον οποίο η ΟΝΝΕΔ ευχαρίστησε για την φιλοξενία και του Επιμελητηρίου Πέλλας ξεκίνησε η συζήτηση στην οποία συμμετείχαν πλήθος νέων, μελών και μη της ΟΝΝΕΔ.

 

Στο πάνελ το οποίο συντόνιζε ο Υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας και καταπολέμησης ανεργίας Ρίζος Θοδωρής Χαδούλης, συμμετείχαν εκτός από τον Χάρη Γερεμτζέ, ο Γεώργιος Βλαδίκας Ειδικός Συνεργάτης του Επιμελητηρίου Πέλλας, η επιχειρηματίας Αθηνά Διαμαντή και ο Αλέξανδρος Πασχάλης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Διοικητικού, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας και start-upper.

 

Χαιρετισμό στα μέλη της ΟΝΝΕΔ απεύθυναν ο βουλευτής Ν. Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέλλας ΔάνηςΤζαμτζής, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Δημητριάδης καθώς και ο Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γακόπουλος.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments