....

«ΟΡΑΜΑ» Ν. ΠΕΛΛΑΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 7ΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου για 7η συνεχή χρονιά το Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ

που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) και έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

 

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 8 ομάδες με 120 αθλητές.

1η νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Νέμεσις», 2η νικήτρια η ομάδα «Rock 84» και την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα «Πήγασος Αριδαίας». Τον διαγωνισμό 3 πόντων κέρδισε ο Λυτρίδης Γιάννης. Το Βραβείο Ήθους για την άψογη συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια των αγώνων απονεμήθηκε στην ομάδα «Πήγασος Αριδαίας». Πολυτιμότερος παίκτης του Τουρνουά αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία του κοινού ο Τζουβάρας Παναγιώτης. Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου.

 

Το ΚΠ «Όραμα» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι βοηθήσαν για την επιτυχή διοργάνωση του Τουρνουά, την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τον Δήμο Έδεσσας, τους προπονητές των συλλόγων που παραχώρησαν τις ώρες προπονήσεων τους, την τριμελή οργανωτική επιτροπή (Μισσελής, Τσελίδης Ψαρίκογλου) που ήταν υπεύθυνοι κατά την διάρκεια των αγώνων.

Επίσης το 4ο  και 9ο Νηπιαγωγείο Έδεσσας, το 1ο, 6ο, 8ο Δημοτικό Έδεσσας και το Δημοτικό της Περίκλειας για τις ζωγραφιές με θέμα: «ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ», που ήταν αναρτημένες στο ΔΑΚ κατά την διάρκεια των αγώνων, το γυμναστήριο της Αλεξίας Μαυροπούλου «Academy fitness club» για την παρουσίαση χορογραφίας του τμήματος των μαζορέτων πριν το τελικό, τον κ Οτουντζίδη για την αναζήτηση για πρώτη φορά στο θεσμό του  Τουρνουά χορηγών:«Δροσιά» ,«Επιγραφές», « Oto cars- Edessa», «Hi φάι», «Αγκαλίτσα», «Γαλανός», «Σλάμκας», «Γερμανός», «Σκαλιδάκης», «Καυσόξυλα-Δούμος», «Μαθηματικό Κέντρο», «Θέρμανση- Παπαδόπουλος», «Γραφείο Τελετών– Αφοι Αλεβίζου»,«ΘΩΜΑΣ»,«Κομμωτήριο Μαυρίδης»,«Αφοί Παπαδόπουλοι-OTO SERVICE, «ZAGGAS», «otonet», «my rerfume», «clean», «brazil», «Aroma», «Moda», «εδεσσαίκη», «edessa news.gr», «Genious pc», «Mood»,

Τέλος ευχαριστούμε το κοινό – μικρούς και μεγάλους - που παρακολούθησαν τους αγώνες. 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments