....

ΟΣΔΕ 2020: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Λίγες μόνο ημέρες πλέον απομένουν μέχρι τη 15η Ιουνίου, καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΥΧ», η δυναμική των ημερήσιων οριστικοποιήσεων δείχνει ότι η συλλογή των δηλώσεων έχει ομαλοποιηθεί πλήρως και όλα δείχνουν ότι η συλλογή θα ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα για τη συντριπτική πλειοψηφία των δικαιούχων, αν και σε ορισμένους νομούς ο ρυθμός πρέπει να εντατικοποιηθεί σημαντικά το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι την Τρίτη 2 Ιουνίου είχαν οριστικοποιηθεί περίπου 400.000 αιτήσεις σε όλη τη χώρα, δηλαδή περίπου το 62% του αναμενόμενου συνολικού αριθμού δηλώσεων.

Τα μεγαλύτερα ποσοστά οριστικών δηλώσεων καταγράφονται σε Λευκάδα (93%), Ηράκλειο (88%), Χανιά (87%) και Ρέθυμνο (83%). Αντίθετα, μικρότερα ποσοστά οριστικών δηλώσεων παρουσιάζει η Βόρεια Ελλάδα. Για παράδειγμα, στους νομούς Γρεβενών, Πιερίας και Πέλλας μέχρι τις 2/6 δεν είχαν οριστικοποιηθεί ακόμη οι μισές από τις συνολικές δηλώσεις.

 

Προς τα κάτω… κινείται και ο Νομός Λάρισας, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 45%, ενώ 42% των δηλώσεων έχει οριστικοποιηθεί σε Καβάλα και Φλώρινα. Καθυστερήσεις καταγράφονται στις Κυκλάδες και στη Ζάκυνθο, αν και τα μικρότερα ποσοστά καταγράφονται επί τους παρόντος στις Σέρρες (20%) και στη Φωκίδα (16%).

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments