....

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ - ΠΑΡΕ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ (VIDEO)

Χείμαρρος στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αφού μίλησε ξανά για τα βοθροκάναλα της διαπλοκής τόνισε πως «έχουμε πόλεμο και έχει κόστος προσωπικό και πρέπει να το σηκώσουμε. Εδώ και ένα μήνα κάθε εβδομάδα η γυναίκα μου δέχεται απειλητικά μηνύματα του στυλ πάρε μαύρα γιατί θα χάσεις τον άνδρα σου και τα παιδιά σου».

«Να τελειώνει η κλάψα, τώρα κυβερνάμε. Αυτό σημαίνει συγκρουόμαστε. Αλλάζουμε την πραγματικότητα που ζούμε. Δεν πρόκειται ένα σύστημα ριζωμένο 70 χρόνια, που έχει δομηθεί στην γραφειοκρατία, στην διαπλοκή,  να σου πει ορίστε περάστε.  Θα σε πυροβολούν με 45άρια. Αν κρατάς βασιλικό και τους ραντιζεις δεν θα κάνεις τίποτα» συμπλήρωσε.  

«Ο μέγας Ναπολέων έλεγε ότι καταστρέφεις καλύτερα αυτό που ξέρεις να αντικαταστήσεις: Βρήκαμε αυτή τη σαπίλα. Τι θα βάλουμε στη θέση της; Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν και αυτούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβερνητική εξουσία γιατί έσπασε το κοινωνικό συμβόλαιο εξαγοράς της ελληνικής κοινωνίας των προηγούμενων 40 χρόνων και γιατί βρέθηκε μια ηγεσία με τον Αλέξη  που είπε την κρίσιμη στιγμή "πάμε να κυβερνήσουμε"» πρόσθεσε στο πρώτο μέρος της ομιλίας του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Σήμερα σώζεται ο κόσμος στα νοσοκομεία, δεν πεθαίνει όπως λένε. Κάνουμε πολλά στον τομέα της υγείας» σημείωσε τονίζοντας πως «αυτό το κράτος που παραλάβαμε και οικοδομήθηκε στη λογική που είπα δεν μπορεί να υπηρετήσει Αριστερό σχέδιο και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα»

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments