....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΈΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ (VIDEO PHOTOS)

Την Τρίτη 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων και το τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Έδεσσας . Το πρωί η πόλη πλημμύρισε με τους μικρούς Φίλους του συλλόγου από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας, οι οποίοι μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και φωνάζοντας συνθήματα για την προσφορά αίματος ξεσήκωσαν τον κόσμο της πόλης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στήθηκε ένα πάρτι για τα παιδιά της πόληςπου σκοπό είχε μέσα από παιχνίδι, τραγούδι και χορό να ανακαλύψουν τα οφέλη της προσφοράς. 
Η βραδιά έκλεισε με τους εξαίσιους ήχους από τις φωνές και τη μουσική των: Παπαϊωάννου Θοδωρή και Παπαϊωάννου Κατερίνας, Αδαμπαντά Γιώργου, Σαμαντά Χρήστου, Ζλατάνη Πέτρου, Ίνδου Θωμά και Νούρη Πέτρου, οι οποίοι αφιλοκερδώς στηρίζουν πάντα τις δράσεις του συλλόγου. 
Η τεχνική υποστήριξη που πρόσφερε ο κ. Πιπλικάτσης Γεώργιος, συνέβαλε ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων ευχαριστεί τον Δήμο Έδεσσας, τη Δημοτική Επιχείρηση και την Εδεσσαϊκή Εφημερίδα, τον κ. Τάσο Σεραφείμ και όλους τους χορηγούς για τη βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του τμήματος Αιμοδοσίας κο Νούση Σταύρο και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία με τον σύλλογο.
 
 





 





 



 





 



 



 





 



 



 





 



 









 







 
 





 





 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments