....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ O ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ! [VIDEO]

 

Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων, Απόστολος Παπαστάμος, δεν άφησε κανένα περιθώριο, σπάζοντας όλα τα κοντέρ, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, με επίδοση 4:11.93.

Ο νεαρός κολυμβητής είναι αδιαμφισβήτητα ανίκητος στη μικτή ατομική και είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Την πρώτη τριάδα πίσω από τον Απόστολο Παπαστάμο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν (2ος) με 4:12.95 και ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ (3ος) με 4:16.37.

Στα 50μ πρόσθιο, ο Αρκάδιος Ασπουγαλής πέτυχε τον 3ο ταχύτερο χρόνο στον ημιτελικό με 27.98 και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, δίνοντας ελπίδες για ακόμα ένα μετάλλιο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο χρόνος αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: "Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο χρόνος αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων".

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής παραδέχθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη επιτυχία του.

"Ακόμα έχω μεγάλη ένταση και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχω πετύχει και πιστεύω θα μου πάρει κάποιες ώρες να το καταλάβω. Πριν την κούρσα ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που είχαμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις και δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Πλέον, έχουμε λίγες ημέρες ξεκούρασης και μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι πολύ πιο δύσκολη".

Δείτε τη στιγμή της απονομής του Έλληνα αθλητή, καθώς ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και ψάλλει τον ελληνικό εθνικό ύμνο:

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments