......

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ: ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ- ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη που κατηγορούν για παρενόχληση μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Τζένη, Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη, δήλωσε πως είναι και η συνάδελφος τους Παναγιώτα Βλαντή.

Μιλώντας στο Μega, η κα Βλαντή είπε «Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πω στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας «Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι».

Είμαστε με τα θύματα και πρέπει να βοηθήσουμε ανθρώπους να μιλήσουμε» υπογράμμισε, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πώς διαφωνεί με την κοματικοποίηση που έλαβε το ζήτημα.

Η ηθοποιός περιέγραψε πώς ένιωσε όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

«Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντιστιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή» είπε.

Μετά το συμβάν, όπως αποκάλυψε σκέφτηκε ακόμα και να αποχωρήσει από το θέατρο. 

«Όμως με αγκάλιασαν γενναιόδωροι και έντιμοι άνθρωποι. Εξαιτίας αυτών των ανθρώπων συνέχισα στο θέατρο και τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments