....

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 53-56 (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΗΒΩΝ)

Το Σάββατο 01/03/2014 πραγματοποιήθηκε στην όμορφη Έδεσσα φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των εφηβικών τμημάτων του Πανεδεσσαϊκού και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων εκμεταλλεύτηκαν το αγωνιστικό κενό του τριημέρου προκειμένου να κρατήσουν σε εγρήγορση τους παίκτες τους για τη συνέχεια, καθώς και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στις τελικές φάσεις των Ενώσεων που ανήκουν.

Σε ένα πολύ αθλητικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και εντυπωσιακές φάσεις, νικητής αναδείχθηκε ο Ηρακλής ο οποίος μετά το πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε διαφορά 6-8 πόντων που τη διατήρησε μέχρι τέλους, στηριζόμενος στην επιθετική του άμυνα. Οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού προσπάθησαν στο τέλος να κλέψουν τη νίκη μειώνοντας τη διαφορά, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρουν γνωρίζοντας την ήττα με 53-56,  μένοντας όμως με την ικανοποίηση της θετικής εμφάνισης απέναντι σε ένα πληρέστερο αντίπαλο. 

Ήταν ο δεύτερος φιλικός αγώνας για τη φετινή χρονιά, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μένει ευχαριστημένη από τη φιλοξενία του Πανεδεσσαϊκού, ενώ ήδη τέθηκαν επί τάπητος θέματα συνεργασίας των δύο συλλόγων σε διάφορους τομείς. Το παιχνίδι αποτέλεσε ευκαιρία για αθλητές και συνοδούς της αποστολής του Ηρακλή προκειμένου να περιηγηθούν στην πόλη και  να παρακολουθήσουν την μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών που πραγματοποιείται τέτοια μέρα κάθε χρόνο στην πόλη της Έδεσσας.

 

Ηρακλής(Δαμαλής): Τσάνης, Μπατής, Χαριζάνης, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κούβελας, Καραθανάσης, Σταματογιάννης, Ταραμάς, Τσιμπούκου, Γαρέζος, Μαρκουλάκης.

 

Πανεδεσσαϊκός(Αναστασιάδης): Χρήστου, Δίος, Μυλωνάς, Μπούζμπας, Βλαδοβίτης, Τράπκος, Σίπκας, Στόμας,  Στογιάννης, Κληντσάρης, Τζώγας, Τυρπάνης, Μητσόπουλος.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments