....

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2014 (VIDEO)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2014.


Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και διεξήχθη χθες (21.6.14),  η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ  ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΟΥ Δ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ( ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄& Β΄) Β & Δ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ,  στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ στην Περαία.

Η διοργάνωση των Αγώνων ανήκει στην Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με το ΔΗΠΠΑΚΥΘ και τον Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

Συμμετείχαν οι αθλητικοί σύλλογοι:

ΕΡΜΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΓΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.

Οι 20 καλύτεροι  νεαροί αθλητές και αθλήτριες της Β΄ και Δ΄ περιφέρειας  αγωνίστηκαν στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ, στο  ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ και στο  ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  όπου  παρουσίασαν τα καλύτερα προγράμματά τους και κέρδισαν την κατάταξη τους.

Η ομάδα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ του ΑΙΑΝΤΑ κέρδισε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και στο ΔΜΤ.

Το Δ.Σ. του «ΑΙΑΝΤΑ» επιθυμεί μέσω του παρόντος άρθρου να ευχαριστήσει τον Ο.Φ.Κ.Α.Θ (ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) και την ΕΘΟΠΑΚ για την κάλυψη του αγώνα την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα. 

Συγχαίρουμε τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριές μας για την αγάπη προς το άθλημά τους, τις συνεχείς προσπάθειές τους και τις καλές τους επιδόσεις.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments