....

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΙΧΟΥ

 

 

Ο Δήμος Σκύδρας προωθεί την παρακάτω ανακοίνωση που αναφέρεται στη διεξαγωγή πανελλήνιου διαγωνισμού συγγραφής στίχου.

Συγκεκριμένα: η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) προκηρύσσει τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή.

Ο διαγωνισμός αφορά κύκλο τραγουδιών, δηλαδή μια συλλογή οκτώ, υποχρεωτικά, τραγουδιών (όχι όμως απαραίτητα με το ίδιο θέμα).

Μπορεί να μετάσχει οιοσδήποτε στιχουργός είτε με ομοιοκατάληκτο είτε μ΄ελεύθερο ή μεικτής τεχνικής στίχους (π.χ. πέντε ομοιοκατάληκτα και τρία μ΄ελεύθερο στίχο).

Στόχος πρέπει να είναι η επίτευξη του αρτιότερου και καλύτερου, δυνατόν, αποτελέσματος προκειμένου να μελοποιηθεί και να μετατραπεί σ΄ένα ενιαίο κύκλο τραγουδιών που θα μπορούσε να προταθεί για παραγωγή σ΄όλες τις δισκογραφικές εταιρείες.

ΟΙ ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις συμμετοχές τους μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που παρουσιάζονται αναλυτικά στο: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1441/

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@senariografoi.gr

Ο Δήμος Σκύδρας εύχεται κάθε επιτυχία σ΄όσους συμπολίτες και συντοπίτες μας λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.


 

Σχόλια - Facebook Comments