....

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: H ΣΚΟΥΡΙΑ

Στο τρίτο γρανάζι της χώρας, εκεί που χωράνε μετα βίας οι ασφαλιστικές δικλείδες, τα ρακόρ και τα γαλαζια

τριαμισάρια χαλκοσύρματα του τριφασικού, έχει πιάσει σκουριά.

Κάθε φορά που οι ενδείξεις στα μανόμετρα τρεμοπαιζουν, βγαίνουν τα πρώτα νούμερα με ασφάλεια και ξάφνου, τσουπ! Εκεί που γράφει «αναποφάσιστοι/ δεν ψηφάω/απέχω» υπάρχει κόμπος και γρέζα και η βελονα, δυό χρόνια τώρα δεν πέφτει κατω απο το 20 ή 25%.

Τηλεφωνούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και ένας στους τέσσερις τους βρίζει ή διασκεδάζει λεγοντας χοντρά ψέμματα. 

Μου το εξομολογήθηκαν παραπάνω απο δύο νέοι ερευνητές που έχει αριτσωθεί το μαλλί τους από αυτά που ακούνε.Μόνο που είναι μικρά και νομίζουν ότι στους "αναποφάσιστους/να μη σας ακούω/θα πάω γιά μπάνιο" κρύβονται φοβισμένοι αριστεροί που επιτέλους, Μάη μήνα, θα σκάσει το μέσα τους, και θα ψηφίσουν Σύριζα 35% ενώ στην άλλη άκρη, φοβισμένοι ακροδεξιοί φυλανε μια έκπληξη του 15% γιά την Χρυσή Αυγή.

Είναι μικρά και άπραγα.

Δεν ξέρουν πως παρά την αγανάκτηση, κι όσο κυκλοφορούν νέα ασύστατα, αυτό το 20% του" σας κλείνω το τηλεφωνο/δεν σας αντέχω/υστερικούς μας καταντήσατε" κανένας δεν ξέρει που θα κατευθυνθεί και πως θα σκάσει το καζάνι.

Αλλα η σκουριά, είναι σκουριά.

Φεύγει με διαλυτικό, όπως έφευγε παλιά με σφυρηλάτηση, αλλα το πιθανότερο είναι πως δεν θα κουνηθεί μήτε χιλιοστό.

Για έναν απλο λογο: αυτήν την φορά, οι μακρυχέρηδες και οι τολμητίες ξυπνάνε μακρυχέρηδες το πρωί και νυχτώνουν κοψοχέρηδες.

Κι αυτο να σας ανησυχεί όλους.

Τώρα που γεμίσαμε υποψηφίους, θα έχετε προσέξει πως δεν δίνουν καμία σημασία στις αρχές των κομμάτων τους,παρά μόνον λανσάρουν πως είναι οι νύφες της υπόθεσης.

 Καλυτερα να πιστεύετε στην αντοχή της σκουριάς, παρά στην έκπληξη που κρύβει η απομάκρυνσή της. 

Δεν περιμένουμε δα και τον μηχανισμό των Αντικυθήρων....

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments