....

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ (PHOTOS/VIDEO)

Μέχρι και 5 χρόνια στη φυλακή μπορεί να περάσουν ο Μάικλ Λι και η Άντζελα Πέινκ, όχι επειδή είναι πρώτα ξαδέρφια και παντρεύτηκαν αλλά επειδή θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. Η κατηγορία που τους έχει απαγγελθεί από την πολιτεία είναι αυτή της αιμομιξίας.

Τα δύο ξαδέρφια από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως πριν μπουν στη διαδικασία να κάνουν παιδί, έκαναν εξετάσεις αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα μπορούσε να τεκνοποιήσει.

Μάλιστα για να είναι νόμιμοι σε όλα έφυγαν από την πολιτεία της Γιούτα, όπου είναι αδίκημα ο γάμος μεταξύ συγγενών, πήγαν στο Κολοράντο, παντρεύτηκαν και επέστρεψαν στη Γιούτα.

Ο φόβος για να γεννηθεί ένα παιδί προϊόν αιμομιξίας με αναπηρίες ή άλλα προβλήματα δεν φαίνεται να τους αγγίζει και σύντομα θα βγουν ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσουν για τον έρωτα τους.

«Κάναμε όλους τους απαραίτητους γενετικούς ελέγχους για να διαπιστωθεί ότι μπορούμε να κάνουμε παιδί χωρίς πρόβλημα» είπε ο Μάικλ.

Μάλιστα ο ίδιος (ο οποίος έχει άλλα τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο) δήλωσε πως η σύλληψη του παιδιού έγινε εξαιτίας της μεγάλης σεξουαλικής ορμής και χημείας που έχει με την Άντζελα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments