....

ΠΑΟΚ: ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Οι τρεις ζωντανές μεταδόσεις των δύο αγώνων της Sueper League 1 με Παναιτωλικό και Πανιώνιο καθώς και αυτό με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League, έμοιαζαν να λειτουργούν… δοκιμαστικά για τη νέα μορφή (pay per view) που επιχειρεί να φέρει στην τηλεοπτική αγορά ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, το αποτέλεσμα για τους «ασπρόμαυρους» ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και όλα δείχνουν ότι και τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια θα μεταδοθούν από την PAOK TV.

Την τελική απόφαση θα λάβει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, αφού πρώτα ενημερωθεί αναλυτικά για τα αποτελέσματα του εγχειρήματος, όπως και για τα δεδομένα στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τα οποία εδώ και καιρό παραμένουν στάσιμα.

Όπως σημειώνεται, πέραν από την εφαρμογή για τις smart TV, στη Μικράς Ασίας ετοιμάζουν ετήσιες συνδρομές που θα μειώσουν το συνολικό κόστος για κάθε φίλαθλο, αλλά και διάφορα πακέτα που θα αφορούν τα καταστήματα εστίασης και χώρων όπου προβάλλονται οι αγώνες.

Όλα αυτά θα αναλυθούν και θα συζητηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, όταν και αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση για το τηλεοπτικό μέλλον των νταμπλούχων Ελλάδας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments