....

ΠΑΡΑ ΤΗΝ «ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η φοροδιαφυγή στους τουριστικούς προορισμούς, αλλά και στα αστικά κέντρα όπως καταδεικνύουν οι συνεχιζόμενοι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

 

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ έβαλαν 48ωρο «λουκέτο» στο Club 4711 στη Μύκονο, καθώς σε έλεγχο την Κυριακή διαπιστώθηκε πως δεν είχαν κοπεί 20 αποδείξεις. Το εν λόγω Club 4711 στο οποίο τραγουδά καθημερινά ο Διονύσης Σχοινάς θα μείνει κλειστεί σήμερα και αύριο.

Πρόστιμο επέβαλε η ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτη πλοίου που διενεργεί το δρομολόγιο Μύκονος –Δήλος, καθώς διαπιστώθηκε πως δεν είχε κόψει 62 εισιτήρια αξίας 1.240 ευρώ.

Τα «λουκέτα» της ΑΑΔΕ για τη μη έκδοση αποδείξεων είχαν πανελλαδική εμβέλεια, καθώς για 48ώρες έκλεισαν Club στην Τρούμπα που δεν έκοψε 26 αποδείξεις, καφέ στο Βόλο, , κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, κατάστημα στη Σκιάθο με τουριστικά και beach bar στην Χαλκιδική.

Συνολικά σε 55 ελέγχους σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Θεσσαλία, Σποράδες και Ξάνθη εντοπίστηκαν 39 παραβάτες οι οποίοι υπέπεσαν σε 137 παραβάσεις, ήτοι η παραβατικότητα διαμορφώθηκε στο 71%.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments