......

«ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΑ» ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΚΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

 

            Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) καταγγέλλει το θέατρο εξαπάτησης που παίζεται στην Ελλάδα  από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και αρκετούς κύκλους της υποτιθέμενης αντιπολίτευσης, σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19. Ειδικότερα, τους ωκεανούς ψέματος και παραπληροφόρησης για την δήθεν έγκαιρη λήψη μέτρων, στα οποία οφείλεται ο μικρός αριθμός θυμάτων. Κρύβουν αφενός μεν τις ευθύνες τους για την καταστροφή του συστήματος υγείας με τα Μνημόνια, αλλά και τις ευθύνες τους για την καθυστέρηση ελέγχου στα σημεία εισόδου στην Ελλάδα, με αντιεπιστημονική δικαιολόγηση, που ρίχνει σε αυτούς τις ευθύνες για το θάνατο όσων πέθαναν από τον κορονοϊό. Άφησαν συνειδητά τον κορονοϊό να περάσει στην Ελλάδα.

            Ακόμη χειρότερη γίνεται η κατάσταση με την χουντική και μπολσεβίκικα αντίχριστη συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών, αν και ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (μετά από την επιστολή του ΑΚΚΕΛ στην Ομοσπονδία Αστυνομικών ΠΟΑΣΥ) ότι οφείλουν να εξετάσουν τη νομιμότητα των μέτρων τα οποία καλούνται από την κυβέρνηση να επιβάλουν. Οι αστυνομοπατέρες δεν ενημέρωσαν τους αστυνομικούς; Και όμως η επιστολή δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και δεν υπάρχει δικαιολογία «δεν γνωρίζαμε».

            Το ΑΚΚΕΛ ξεκινάει να θεσπιστεί επίσημη διαδικασία διερεύνησης του θέματος σχετικά με τον κορονοϊό, σε σχέση με τον πραγματικό κίνδυνο που παρουσίαζε και τους κυβερνητικούς και άλλους χειρισμούς, όπως επίσης την νομιμότητα και αναλογικότητα των μέτρων τα οποία λήφθηκαν. Η εμπλοκή και συμπεριφορά της αστυνομίας θα αποτελέσουν τμήμα της έρευνας.

            Από τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου η κυβέρνηση μπορούσε να κάνει το αυτονόητο: τεστ στα σημεία εισόδου της χώρας και όσοι ήταν θετικοί σε μόλυνση (ακόμη και σε συγγενείς κορονοϊούς) να έμπαιναν σε προσωρινή καραντίνα για να σπάσει η αλυσίδα της μόλυνσης. Τώρα όλοι σε όλο τον κόσμο θεωρούν τα τεστ ως θεμέλιο της αντιμετώπισης του COVID-19 και μάλιστα για να τα κάνουν σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς στον πληθυσμό. Αυτό έκανε η Ρωσία και αν και έχει 15 φορές τον πληθυσμό της Ελλάδας, οι νεκροί στη Ρωσία είναι πάρα πολύ λιγότεροι αναλογικά σε σχέση με την αναλογία πληθυσμού των δύο χωρών. Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας από το γραφείο του στη Μόσχα έδωσε εύσημα στην Ρωσία για την επιτυχημένη αντιμετώπιση του κορονοϊού. Στην Ελλάδα το καθεστώς Μητσοτάκη έκλεισε μέχρι και τις Εκκλησίες. Τα έβλεπε ο Κιμ στην Βόρεια Κορέα και έτσι αρρώστησε, γιατί τον ξεπέρασε ο Μητσοτάκης με τον Χαρδαλιά.

Ας μην ξεχνάμε ότι τόσο ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας κ. Τσιόδρας όσο και τα άλλα μέλη της διορισμένης Επιτροπής ανήκουν στον ιατρικό χώρο. Έναν χώρο όπου υπάρχει αποδεδειγμένη διαφθορά. Το «φακελάκι» και οι αντιδεοντολογικές και παράνομες σχέσεις με φαρμακευτικές εταιρίες αποτελούν τις περισσότερο γνωστές κορυφές του παγόβουνου διαφθοράς. Είτε την ονομάζουμε «ακαδημαϊκή διαφθορά», «ιατρική διαφθορά» είτε αλλιώς, το ίδιο κάνει.

            Όταν άνθρωποι από ένα τέτοιο περιβάλλον, λειτουργούν ως εκπρόσωποι κλπ ενός διεφθαρμένου κυβερνητικού-διαχειριστικού μηχανισμού που (1) είναι άκρως μισητός και αναξιόπιστος, (2) που εξαπάτησε με τον ίδιο τρόπο για τα Μνημόνια, (3) που μετά παραδέχτηκε ότι εξαπατούσε, (4) που η διαφθορά μέσα στα Media τούς κρατάει στην επιφάνεια, (5) που ο κυβερνητικός μηχανισμός, έχει επιβάλλει φίμωση σε γιατρούς και δημοσιογράφους, τότε αυτοί οι «επιστήμονες» και επιστήμονες απλώς γίνονται οι υπόγειες σήραγγες που ενώνουν αυτούς τους χώρους διαφθοράς. Γίνονται τμήμα του προβλήματος που φορτώνεται πάνω στην πλάτη των Ελλήνων και εκτελούν τους Έλληνες όχι μόνο σωματικά, αλλά οντολογικά, στην πνευματική υπόστασή τους όπως περικλείεται μέσα στην Ορθοδοξία. Τα «μέτρα» αποτελούν προϊόντα υλοποίησης παράνομης-αντικοινωνικής εξουσίας αυτού του μηχανισμού, στον οποίο οι επιστήμονες βιδώθηκαν … με κάποια ανταλλάγματα;

            Λειτουργούν ως περιτύλιγμα. Το περιτύλιγμα είναι πάντα περιτύλιγμα. Χρησιμοποιείται μόνο για να περιτυλίξει κάτι. Είτε είναι τσιγαρόχαρτο, είτε λαδόκολλα, είτε χοντρό χαρτί, είτε αλουμινόχαρτο, είτε ακόμη και φύλο χρυσού 24 καρατίων και πάλι είναι περιτύλιγμα που χρησιμοποιείται για να καλύψει κάτι. Οτιδήποτε και αν είναι το περιτύλιγμα, ακόμη και από χρυσάφι, πάλι λερώνεται από αυτό που περιτυλίγει. Κανένας πια δεν πιστεύει πραγματικά ότι είναι «αθώοι επιστήμονες», ότι εκείνοι λένε ό,τι λένε, έγινε φανερή η υπόγεια πολιτικοοικονομική λειτουργία τους. Ακόμη και ο κ. Τσιόδρας αποκαλύφθηκε ότι διαβάζει κείμενο: όταν του έγραψαν «Αντ. Τρίτση» και το διάβασε ως «Ανδρέα Τρίτση» και όχι ως «Αντώνη Τρίτση» που είναι το σωστό. Στο Αμέρικα δεν ήταν γνωστός ο Τρίτσης.

Η αντίχριστη εχθρότητα του σημερινού κυβερνητικού καθεστώτος της ΝΔ, όμως, δεν έχει προηγούμενο; Η αντίχριστη εχθρότητα, που είχαν στην καρδιά τους οι παλιοί μπολσεβίκοι, αποδεικνύεται ότι είναι η ίδια με τους σημερινούς δυτικούς μπολσεβίκους που αυτή τη στιγμή λειτουργούν στη Νέα Δημοκρατία: την «δεξιά» και υποτίθεται «πατριωτική» και «χριστιανική» Νέα Δημοκρατία σε αντίθεση με τον ... άθεο ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι, ενώ στη ΝΔ είναι αντίχριστοι. Να τα βλέπουν αυτά ορισμένοι εκκλησιαστικοί κύκλοι που στήριξαν την ΝΔ κατά του όντως άθεου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και «πατριωτικές» κινήσεις με στελέχη που συνδέονται με τον Χατζηδάκη και στις εκλογές έδωσαν γραμμή είτε για αποχή είτε για στήριξη της ΝΔ. Τώρα τί λένε;

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments