......

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ 30Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΝΔΟΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή, τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία προβλέπει την παράταση έως την 30η Σεπτεμβρίου 2014 της εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας.Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη προθεσμία έληξε στις 29 Αυγούστου χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος του ΥΠΕΣ, δηλαδή να ενταχθούν στο πρόγραμμα της εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας 2000 υπάλληλοι δήμων και περιφερειών.

Μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα της κινητικότητας στο Δημόσιο έχουν ενταχθεί 23.000 υπάλληλοι.

Η νέα παράταση για την κινητικότητα δόθηκε, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, προκειμένου, οι νέοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να έχουν τα χρονικά περιθώρια για να εκτιμήσουν τις ανάγκες των φορέων που μόλις ανέλαβαν και να αποφασίσουν για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων των ενδιαφερομένων υπαλλήλων.

 

www.airetos.gr

Ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή, τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία προβλέπει την παράταση έως την 30η Σεπτεμβρίου 2014 της εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας.

Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη προθεσμία έληξε στις 29 Αυγούστου χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος του ΥΠΕΣ, δηλαδή να ενταχθούν στο πρόγραμμα της εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας 2000 υπάλληλοι δήμων και περιφερειών.

Μέχρι σήμερα στο πρόγραμμα της κινητικότητας στο Δημόσιο έχουν ενταχθεί 23.000 υπάλληλοι.

Η νέα παράταση για την κινητικότητα δόθηκε, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ, προκειμένου, οι νέοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι να έχουν τα χρονικά περιθώρια για να εκτιμήσουν τις ανάγκες των φορέων που μόλις ανέλαβαν και να αποφασίσουν για την αποδοχή ή όχι των αιτημάτων των ενδιαφερομένων υπαλλήλων. - See more at: http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=13396#sthash.2fIaWdDp.dpuf
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments