....

ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΠΙ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Δεχόμαστε πολλά e-mail συναδέλφων από όλη την Ελλάδα που αφορούν απρεπή και εκφοβιστική

συμπεριφορά των εκπροσώπων Οργανισμών Πνευματικών δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ Α.Ε.).
 Για τους συγκεκριμένους κυρίους ή κυρίες πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:
1)    Δεν τους φερόμαστε ποτέ επιθετικά ή υβριστικά.
2)     Τους επιτρέπουμε μόνο να μας ενημερώσουν και σε καμιά περίπτωση να μας εκφοβίσουν ή να μας απειλήσουν. Η ενημέρωση δε μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά. Αμέσως μετά πρέπει να τους υποχρεώσουμε ευγενικά να αποχωρήσουν.
3)    Εάν αντιληφθείτε πως έρχονται κρυφά, χωρίς να δηλώνουν την ιδιότητά τους και σας δημιουργεί τον παραμικρό εκφοβισμό η συμπεριφορά τους, καλέστε αμέσως την Αστυνομία και υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
4)    Δεν τους επιτρέπουμε να κάνουν κανένα έλεγχο, διότι εκ του νόμου δεν έχουν το δικαίωμα. Έλεγχο μπορούν να κάνουν μόνο με την παρουσία Αστυνομικού οργάνου ή Εισαγγελικής αρχής. Η τυχόν ηχογράφηση που μπορεί να κάνουν στο χώρο σας να γνωρίζετε πως είναι παράνομη και αν αντιληφθείτε παρόμοιο περιστατικό να καλέσετε αμέσως την Αστυνομία και να υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
5)    Σε περίπτωση που διαπιστώσετε απειλητική ή έστω και υποτυπώδη εκφοβιστική συμπεριφορά, καλείτε μπροστά τους την Αστυνομία και υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
6)    Όσοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν την μουσική του El Radio, ενημερώνουν τους εκπροσώπους της ΑΕΠΙ ότι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη μουσική, λέγοντάς τους πως πρέπει να αποχωρήσουν. Αν δείτε πως προσπαθούν να σας εκφοβίσουν με δικαστήρια κλπ να καλέσετε αμέσως την Αστυνομία και να υποβάλλετε ΜΗΝΥΣΗ στους ίδιους και όχι στην ΑΕΠΙ.
7)    Όσοι συνάδελφοι έχουν μόνο τηλεόραση ή έχουν τη μουσική του El Radio, αλλά έχουν και τηλεόραση και τους ενημερώσουν οι εκπρόσωποι πως ακόμη και η ύπαρξη της τηλεόρασης γεννά Πνευματικά δικαιώματα, άρα πληρώνουμε την ΑΕΠΙ, να επικοινωνήσουν αμέσως με τον ΠΑΣΚΕΔΙ στα τηλέφωνα 2310 932420 ή 6983 161473, προκειμένου να επιλύσουμε και αυτό το πρόβλημα.
8)    Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον ΠΑΣΚΕΔΙ στα τηλέφωνα 2310 932420 ή 6983 161473

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments