....

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΔΕΙΡΕ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

Πατέρας: Πρόκειται για έναν πατέρα που αποφάσισε να σπάσει στο ξύλο, τον άντρα που έκλεψε λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης του.

 

Πατέρας: Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Μαινόμενος ένας άντρας επιτέθηκε άγρια σε… φίλο του. Αυτό, διότι ο τελευταίος έβαλε χέρι στο πορτοφόλι της κόρης του. Σε αυτά δεν χωράνε φιλίες κτλ. Μάλιστα, αν κρίνουμε και από τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media, πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν το μέρος του. Πως έχει η ιστορία; Ένας άντρας στην Αγγλία, πήγε και συνάντησε την παρέα του στον κήπο μιας μπυραρίας όπου ο «φίλος» του πίνει ανέμελος τη μπύρα του.

 

Αφού χαιρέτησε με ένα κοφτό “έι” στη συνέχεια ξεκινάει να κτυπάει με γροθιές στο κεφάλι τον «φίλο» του. Τον γραπώνει από τον γιακά, τον ρίχνει κάτω και στη συνέχεια τον στριμώχνει στη ζαρτινιέρα και δεν σταματάει να τον κτυπάει στα πλευρά και την πλάτη. Του έσπασε τα γυαλιά ηλίου, τους έσκισε τη μπλούζα κι αν κρίνουμε και από κτυπήματα θα έχει αρκετά σημάδια στο πρόσωπο.

 

Πατέρας: Η εξήγηση για το συμβάν

Μην παραξενεύεστε που τον αποκαλούμε τον «φίλο» του. Η Daily Mail δίνει την εξήγηση. Ήταν πραγματικά φίλος του, πλέον δεν νομίζουμε, αλλά υπέπεσε σε ένα μεγάλο και ολέθριο σφάλμα. Έκλεψε λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης του.

Ο άντρας που τον κτυπάει ακούγεται να λέει «έλα πάλι σπίτι μου κ…η» ενώ στη συνέχεια φωνάζει: «Πήρες λεφτά από το πορτοφόλι της κόρης μου;». Μετά από αυτό, θα το σκεφτεί δεύτερη φορά την επόμ Ε ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΠ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments