....

ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΣΙΑΜΗΤΡΟ ΗΛΙΑ

Συνάντηση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Παύλο Κελεσίδη με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας – Γιαννιτσών Τσιαμήτρο Ηλία

Σήμερα στις 9-4 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα Κελεσίδης Παύλος συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τσιαμήτρο Ηλία προκειμένου να ενημερωθεί. Ο κ. Τσιαμήτρος αναφέρθηκε στην έλλειψη Διοικητικού Συμβουλίου που δυσχεραίνει το έργο του. Κατά τα’ άλλα σημείωσε πως δεν δημιουργείται ιδιαίτερο πρόβλημα με την υφιστάμενη πολιτική. Βέβαια, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο κ. Κελεσίδης είχαν εντελώς διαφορετική γνώμη.

Για την Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα η υγεία θεωρείται κοινωνικό αγαθό και θα πρέπει να παρέχεται σε όλο τον λαό. Με διαθεσιμότητες, με έλλειψη προσωπικού, με μειωμένη χρηματοδότηση, με ξεπούλημα υποστηρικτικών υπηρεσιών (μαγειρεία, φύλαξη, καθαριότητα κλπ.), με γνώμονα το κέρδος,με έλλειψη υλικοτεχνικών δομών, Δημόσια υγεία δεν υπάρχει.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments