....

Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

 

 

  • Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Ικανοποιήσαμε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας»

 

 

Ολοκληρώθηκε το έργο του ηλεκτροφωτισμού της γέφυρας Μελισσίου επί της παλαιάς Εθνικής Οδού από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 30.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Η Αν. Αντιπερφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει σε σχετική δήλωση της: «Συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις με όσα μέσα διαθέτουμε σε προβλήματα που αφορούν την διοικητική μας αρμοδιότητα. Ένα απ’ αυτά, η εξασφάλιση της ασφαλούς βατότητας στο οδικό δίκτυο αποτελεί πρώτιστο μέλημα μας. Με την ολοκλήρωση του έργου της τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού στη γέφυρα Μελισσίου ενισχύουμε κατά πολύ την οδική ασφάλεια, σε ένα σημείο όπου υπήρχε αναγκαιότητα παρέμβασης. Ικανοποιώντας άλλο ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Πέλλας, συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγραμματισμού μας».

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν περιελάμβαναν πλήρη εγκατάσταση 5 γαλβανισμένων σιδηροϊστών οδοφωτισμού ύψους 12 μέτρων και 3 γαλβανισμένων σιδηροϊστών ηλεκτροφωτισμού γεφυρών ύψους 12 μέτρων,  πλήρη εγκατάσταση 8 φωτιστικών σωμάτων τύπου led ισχύος εως 100W και ενός πίλλαρ οδοφωτισμού τεσσάρων αναχωρήσεων. Το έργο έχει ήδη ηλεκτροδοτηθεί από τη ΔΕΗ και είναι στη διάθεση των διερχόμενων οδηγών.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                              

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ                                 

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &                                  Έδεσσα, 30 Μαΐου 2019

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ                                                       Αριθ.Πρωτ.340497(10184)

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ           

                                               

Ταχ. Δ/νση     : Διοικητήριο

Ταχ. Κώδικας : 58200

Πληροφορίες  : ΕΔΕΣΣΑ-58200                                          ΠΡΟΣ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

                         Ν.Μπασινά-Α.Μούσιου

Τηλέφωνο       : 2381351382-2381351328

Πληροφορίες  : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-58100

                       : Π.Γεωργιάδου-Α.Καλιωτάκη

Τηλέφωνο       : 2381352319-2381352304

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα :«3η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»

 

Από την ΔΑΟΚ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνεται η 3η τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»:

 

Άρθρο 1

Το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 6 του άρθρου 7 «Κριτήρια Επιλεξιμότητας Υποψηφίων» αντικαθίσταται ως εξής:

   «Για τον υπολογισμό του ατομικού αγροτικού εισοδήματος και του συνολικού οικογενειακού εισοδήματος λαμβάνονται υπόψη, για την ίδια τριετία, τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος των υποψηφίων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί έως και τις 4 Δεκεμβρίου 2018. Δεν γίνονται δεκτές τροποποιήσεις των φορολογικών στοιχείων των υποψηφίων που αφορούν σε μεταβολή των δηλωθέντων εισοδημάτων μετά τις 4/12/2018.»

 

Άρθρο 2

Η παράγραφος 2 του άρθρου 13 «Κριτήρια Επιλογής (Βαθμολογία)» αντικαθίσταται ως εξής:

«2.Καθορίζεται ελάχιστη συνολική βαθμολογία ίση με 50 βαθμούς κάτω από την οποία οι αιτήσεις στήριξης δεν γίνονται αποδεκτές για χρηματοδότηση.»

 

Μ.Ε.Π.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

α/α

 

 

ΚΑΡΤΣΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments