....

Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ: ΝΕΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 195.000,00 € ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπέγραψε με τον κ. Μιχάλη Μπαντή τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση και αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, τμημάτων του επαρχιακού δρόμου Σκύδρα – Ριζό - όρια Π.Ε. Ημαθίας», προϋπολογισμού 195.000,00 ευρώ. Το συγκεκριμένο τμήμα εξυπηρετεί την επικοινωνία μεταξύ των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων Πέλλας και Ημαθίας ενώ καθημερινά μετακινούνται μεγάλος αριθμός προσώπων και μεγάλες ποσότητες αγαθών, στο πλαίσιο επιχειρηματικών συνεργασιών και διακίνησης και προώθησης αγροτικών προϊόντων, νωπών και μεταποιημένων, που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.   

 

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Η οδική σύνδεση της Πέλλας με την Ημαθία έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αφορά μία εξαιρετικά δυναμική από επιχειρηματική, εμπορική και παραγωγική άποψη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται μάλιστα για ένα από τα μεγαλύτερα αστικά συγκροτήματα της χώρας, με πολλές παραγωγικές επενδύσεις εξαγωγικού χαρακτήρα. Η ολοκλήρωση των οδικών υποδομών και η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων, τη βελτίωση των συνθηκών κινητικότητας μεταξύ των επιμέρους αγορών και την προσέλκυση νέων επενδύσεων».

 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε επίσης συνεργασία με τον κ. Ανδρέα Νοκολέττο, μέλος της Κοινοπραξίας που ανέλαβε το έργο «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» για τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που περιλαμβάνει το έργο και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments