......

Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ : ΤΕΣΤ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ COVID19 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ [VIDEO]

Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ : ΤΕΣΤ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ COVID19 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
 
Τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 σε υπαλλήλους της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στις 10.00 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Η διενέργεια των προληπτικών τεστ έγινε μετά την επιβεβαίωση κρουσμάτων σε υπαλλήλους που εργάζονται μέσα στο κτήριο.
Ο Αντιπ. Π.Ε. Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζης μας έκανε δηλώσεις.

Διαγνωστικά Τεστ με άμεση γνωστοποίηση του αποτελέσματος στα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας

 

Μετά από την εμφάνιση μεγάλου αριθμού θετικών κρουσμάτων στον κωρονοϊό COVID-19 και μετά από συνεννόηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή με τον ΕΟΔΥ, ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε διαγνωστικά τεστ σε στελέχη της Π.Ε. Πέλλας. Τα συγκεκριμένα τεστ δίνουν διαγνωστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο.

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Οργανώσαμε την ομαδική πραγματοποίηση του rapid test για τον COVID 19, προκειμένου να έχουμε μία συνολική εικόνα και να μπορέσουμε να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, με ασφάλεια τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους εξυπηρετούμενους πολίτες. Το κύριο μέσο προστασίας που έχουμε, είναι η υπευθυνότητα που χρειάζεται να δείξουμε όλοι μας. Τα θετικά κρούσματα έχουν αυξηθεί σε δραματικό βαθμό και η μοναδική ακτίνα ελπίδας προέρχεται από την συνεπή εφαρμογή των μέτρων και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ μας». 

 
 
 
IMG-20201113-102451 IMG-20201113-102425 IMG-20201113-101757

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments