....

ΠΕΛΛΑ: ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ   ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ   ΜΠΛΟΚΩΝ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΠΕΛΛΑΣ

 

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτικών Συλλόγων Ν.Πέλλας καλεί τους αγρότες του Νομού στην κλιμάκωση των αγροτικών τους κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό συντονισμό με τους συναδέλφους όλης της χώρας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη με βάση τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων.

 

         Συνάδελφοι αγρότες & κτηνοτρόφοι της Πέλλας

 

  • Μετά την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πέλλας συγκέντρωση στη ΔΟΥ Έδεσσας στο Διοικητήριο και τη μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης στις 24/1.
  • Μετά την οργανωμένη συμμετοχή μας από τα χωριά της Πέλλας στο πανελλαδικό συλλαλητήριο & δυναμική πορεία των Αγροτικών Μπλόκων όλης της χώρας το προηγούμενο Σάββατο 1/2 με αφορμή την AGROTICA στη Θεσσαλονίκη.

 

         Πραγματοποιήσαμε στους Γαλατάδες σύσκεψη όλων των Αγροτικών Συλλόγων του Νομού, που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλών νέων χωριών και αποφασίσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε στο επόμενο αγωνιστικό μας βήμα μαζί με τα Αγροτικά Μπλόκα όλης της χώρας.

        Βγάζουμε όλα τα τρακτέρ μας, που είναι συγκεντρωμένα στις πλατείες των χωριών μας, αλλά και όλα τα τρακτέρ & αγροτικά μηχανήματα μας, σε αγωνιστικά μπλόκα σε δύο σημεία του οδικού δικτύου του Νομού :

  

  • Στον κόμβο Μελισσίου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας  ( χωριά περιοχής

                                                                                                      Γιαννιτσών ) 

                                        

  • Στην Διασταύρωση Πλευρώματος της Ε.Ο. Σκύδρας - Νάουσας ( χωριά περιοχής

                                                                                                                      Σκύδρας )

 

 

            Συνάδελφοι αγρότες - κτηνοτρόφοι

 

Παλεύουμε για την επιβίωση μας! Είναι ώρα ευθύνης για κάθε μικρομεσαίο αγρότη και κτηνοτρόφο, που βλέπει να οδηγείται στην φτώχεια και να ξεκληρίζεται. Αποτελούν χρέος και μονόδρομο οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις για να σταματήσει η βάρβαρη επίθεση στο εισόδημα, να υπάρξει ικανοποίηση των βασικών αιτημάτων, που διεκδικεί η αγροτιά με το πλαίσιο πάλης της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ !

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments