....

ΠΕΝΤΕ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑ

Τα περισσότερα ζευγάρια όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσουν ποια εποχή του χρόνου θα τελέσουν τον γάμο τους επιλέγουν το καλοκαίρι, δεδομένου ότι το χειμώνα κάνει κρύο.

Πέντε λόγοι για να παντρευτείτε χειμώνα

Πράγματι την άνοιξη και το φθινόπωρο οι γάμοι είναι όμορφοι και το καλοκαίρι έχει ασφαλώς τα προνόμιά του, αλλά εμείς ψηφίζουμε τον χειμώνα και παρακάτω σας εξηγούμε γιατί να παντρευτείτε με φόντο ένα υπέροχο χειμωνιάτικο σκηνικό.Image and video hosting by TinyPic

Θα κοστίσει λιγότερο

Δεδομένου ότι ο χειμώνας είναι μια εποχή λιγότερο επιθυμητή για γάμους, τα πάντα θα κοστίσουν λιγότερο. Από το νυφικό μέχρι τα έξοδα της δεξίωσης. Έτσι θα επιλέξετε το νυφικό που πραγματικά θέλετε και θα μπορέσετε να κλείσετε μια καλύτερη συμφωνία για τον χώρο δεξίωσης.

Θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος για να τα προγραμματίσετε

Αυτό επειδή τον χειμώνα τελούνται λιγότεροι γάμοι και υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και ανοιχτές ημερομηνίες για την τέλεση του Μυστηρίου στις εκκλησίες αλλά και στους χώρους δεξιώσεων. Επιπλέον όλοι οι επαγγελματίες του χώρου είναι διαθέσιμοι και έχουν χρόνο οπότε θα σας προσέξουν περισσότερο.

Το σκηνικό θα είναι πανέμορφο

Σίγουρα οι φοίνικες και η θάλασσα είναι πανέμορφα τοπία αλλά και το χιονισμένο σκηνικό για τις φωτογραφίες, δεν πάει πίσω αν μένετε στην επαρχία. Το ίδιο ισχύει όμως και για έναν γάμο σε μια μεγάλη πόλη. Μην ξεχνάτε ότι τα ξενοδοχεία τον χειμώνα, ειδικά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων έχουν μια λάμψη και μια αίγλη που θυμίζει κάτι από παλιά Αθήνα.

Θα έχετε κοντά σας όλους τους αγαπημένους σας

Ο χειμώνας δεν είναι η εποχή που κάνουν όλοι διακοπές, οπότε οι πιθανότητες να παραβρεθούν στον γάμο σας όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι περισσότερες.

Το μακιγιάζ θα κρατήσει

Ακούγεται λίγο επιφανειακό αλλά για τη νύφη είναι σημαντικό. Το χειμώνα που δεν έχει καύσωνα και υγρασία το μακιγιάζ δεν θα λιώσει αλλά και το χτένισμα στα μαλλιά θα διαρκέσει όλο το βράδυ.

Πηγή: newsbeast.gr
 

Σχόλια - Facebook Comments