....

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Tο διωκόμενο φορτηγό συγκρούστηκε με άλλο όχημα και ο οδηγός αντιστάθηκε σθεναρά πριν συλληφθεί 

Χολιγουντιανή παραγωγή θύμισε η καταδίωξη ενός ύποπτου αγροτικού φορτηγού το οποίο δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν για έλεγχο αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κοζάνη. Ακολούθησε μια μικρή... περιπέτεια, καθώς το διωκόμενο φορτηγό συγκρούστηκε με άλλο όχημα και ο οδηγός αντιστάθηκε σθεναρά πριν συλληφθεί.
 
Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το Ι.Χ. φορτηγό, ο 55χρονος που το οδηγούσε πάτησε γκάζι και “έσπασε” το μπλόκο με μεγάλη ταχύτητα. Όμως, κατά τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε προσπαθώντας να διαφύγει από τα περιπολικά που τον ακολουθούσαν,  προσέκρουσε σε ένα άλλο αυτοκίνητο και το δικό του ακινητοποιήθηκε.
 
Ο ύποπτος βγήκε έξω και πάλεψε με τους αστυνομικούς που τον έφτασαν, ωστόσο δεν απέφυγε τις χειροπέδες και πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, στην έρευνα που έγινε λίγο αργότερα στο σπίτι του σε περιοχή της Κοζάνης,  βρέθηκαν 681,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν μαζό με 400 ευρώ και το φορτηγό, ενώ ο 55χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και αντίσταση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments