....

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ FACEBOOK MESSENGER

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές, "ATH Messenger" και "ATH Free WIFI", παρέχει για την εξυπηρέτηση του κοινού ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Η εφαρμογή "ATH Messenger" παρέχει πληροφορίες πτήσεων, μέσα από το Facebook messenger, και με την «ATH Free WIFI» παρέχεται δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi στους χώρους του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις των αρμοδίων του αεροδρομίου της Αθήνας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών γίνεται το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που υλοποιεί εφαρμογή πληροφορίας πτήσεων μέσω του Facebook Messenger.href="http://tinypic.com?ref=51ehhk" target="_blank">Image and video hosting by TinyPic

Χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται live για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και με λέξεις-κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης). Στέλνοντας ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη-κλειδί στο inbox της σελίδας, ο κάθε χρήστης μπορεί με απλό και άμεσο τρόπο να παίρνει ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του.

Για τη λειτουργία του "ATH Messenger" έχει δημιουργηθεί η σελίδα (www.facebook.com/ATHmessenger) πέραν της υπάρχουσας επίσημης σελίδας που διατηρεί ο ΔΑΑ στο Facebook (www.facebook.com/ATHairport).

Επίσης, μέσω του δικτύου του "ATH Free" ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει στο κοινό δωρεάν και απεριόριστη παροχή WiFi ασύρματης πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου.

Σχόλια - Facebook Comments