....

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ

Ο Ποδηλατικός σύλλογος Αερωπός μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διεξήχθη στην Κάρυστο με πρωταγωνιστές τους παίδες Παπαδόπουλο Γεώργιο Γκαλίπη Γεώργιο Γεωργίου Βασίλη Μαλίγκα Ιωάννη τον έφηβο Γιούρο Γρηγόρη τον άνδρα Σιώνης Παϊσιος και τους Master Στούλια Θωμά Ξυγκάκη Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο Χρήστο και Σιώνη Γρηγόρη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις εκπληκτικές επιδόσεις τους σε έναν αγώνα που προβλημάτισε όλους τους εμπλεκόμενους σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής και τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή που πρωταρχικό ρόλο έίχαν οι σφοδρές ριπές του ανέμου που ξεπερνούσαν τα 10 μποφόρ σε ανηφορικές κλίσεις πάνω από 20% και την παντελή έλειψη υποδομών για τις βασικές ανάγκες της διοργάνωσης.
Πίσω βέβαια από κάθε επιτυχία κρύβονται οι ήρωες γονείς οι ακούραστοι συνοδοί Μαλίγκας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Χρήστος Γιούρος Αντώνης Χατζηνικολαου Μαρία και οι κινητήρια δύναμη της ομάδας μας ο βασικός μέγας χορηγός κ. ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ podilato.eu BOTTECCHIA ΣΕΞΤΟΣ ΕΛΕΥΘΈΡΙΟΣ Ciclista del Nord το coffe story και το auto moto care του κ Γκαλίπη Νικόλαου.
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ με το πανελλήνιο πρωτάθλημα μάραθων και τον διεθνή αγώνα UCI στην Σπάρτη στις 16 - 17-18-και19 Ιουλίου.

 

https://www.facebook.com/100005030077848/videos/1575297212647933/

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments