....

ΠΟΕ ΟΤΑ: 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 και ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

Ενόψει της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 και την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 θα πρέπει άμεσα για την επιτυχία της να ενεργοποιηθούν το σύνολο των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας και να εντείνουν τις προσπάθειες τους με Συγκεντρώσεις και Γενικές Συνελεύσεις ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να ενημερωθούν, να κινητοποιηθούν και να συμμετάσχουν στην κρίσιμη αυτή κινητοποίηση.

Ο κάθε ένας από εμάς, είτε συλλογικά, είτε ατομικά στη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο θα πρέπει να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της 48ώρης Πανελλαδικής Απεργίας.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 θα πρέπει στα κεντρικά συλλαλητήρια της Απεργιακής κινητοποίησης που έχει προγραμματίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να οργανώσουν τη μετακίνηση των συναδέλφων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 διοργανώνει δύο μεγάλα συλλαλητήρια, στις 11.00 το πρωί στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για τη Βόρεια Ελλάδα και στην ΑΘΗΝΑ (Πλατεία Κλαυθμώνος) για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα).

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση  και την αλληλεγγύη της στους Δημοτικούς Υπαλλήλους Αρβανίτη Σαράντη,  Κυρατζόπουλο Θωμά και στο Δάσκαλο Αγαπητό Θανάση που δικάζονται στις 2 Απριλίου 2014, στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι συνάδελφοί μας, ενώ είχαν αθωωθεί πανηγυρικά, διώκονται για μια ακόμη φορά επειδή συμμετείχαν στη κινητοποίηση ενάντια στην Ελληνογερμανική φιέστα αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Γερμανού τοποτηρητή στην Ελλάδα Γ. Φούχτελ, στη Θεσσαλονίκη, το Νοέμβριο του 2012.

 

Η προσπάθεια τρομοκράτησης μέσα από διώξεις συνδικαλιστών, εργαζομένων σε συνδυασμό με την καταστολή και το ξυλοδαρμό όποιου αγωνίζεται για να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα στη δουλειά του, δεν μας φοβίζει, δεν μας πτοεί.

 

Η Δικαιοσύνη αντί να αναζητεί τους υπαίτιους της εξαθλίωσης, της φτώχειας και της ανεργίας ασκεί έφεση και ξαναστέλνει στις δικαστικές αίθουσες αγωνιζόμενους, αθωωμένους εργαζόμενους.

 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥN… ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ…

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.

               

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

      Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                             Γιάννης Τσούνης

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments