....

ΠΟΕ ΟΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η   Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με τη Γραμματεία Σχολικών Φυλάκων οργανώνει, στηρίζει, συντονίζει την αυτοκινητοπομπή «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΖΩΗΣ, ΡΗΞΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» που ξεκινά την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 από την πόλη της Αλεξανδρούπολης και καταλήγει στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου 2014. Το ίδιο θα γίνει και από τη Νότια Ελλάδα προς την Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου 2014.

Καλούμε τους συναδέλφους ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ να συμμετέχουν ενεργά, μιας και βρίσκονται ήδη σε διαθεσιμότητα και η κυβέρνηση προωθεί την απόλυση τους.

Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας από όπου θα περάσει η αυτοκινητοπομπή, να διοργανώσουν εκδηλώσεις υποδοχής και συμπαράστασης, να συμβάλλουν στο να γιγαντωθεί και σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο να προκηρύξουν στάσεις εργασίας σύμφωνα και με το πρόγραμμα της αυτοκινητοπομπής προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι.

Καλούμε επίσης τους Συλλόγους-Μέλη, εργαζόμενοι των οποίων θα συμμετάσχουν στην αυτοκινητοπομπή, να συμβάλλουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα άφιξης της αυτοκινητοπομπής στην Αθήνα θα οργανωθεί συγκέντρωση-εκδήλωση υποδοχής για την οποία θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:

 

  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (4172/2013) ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ.

 

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 

  • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Τις τελευταίες ημέρες όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με αγωνία το Γολγοθά των κατοίκων της Κεφαλονιάς μετά τα πολλαπλά χτυπήματα του Εγκέλαδου στο νησί.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρακολουθούν το δράμα των κατοίκων της Κεφαλονιάς και φυσικά των εργαζομένων του Δήμου, που είναι ταυτόχρονα και πληγέντες αλλά και επιφορτισμένοι με τον γιγάντιο αγώνα στήριξης των συμπολιτών τους.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα πρέπει άμεσα να αναλάβουν πρωτοβουλίες συλλογής στερεάς τροφής (μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διάρκειας, χυμούς, εμφιαλωμένα νερά κ.λπ.)

Με νεότερη ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα ενημερωθούν οι Σύλλογοι-Μέλη για τα κεντρικά σημεία αποστολής των προμηθειών που έχουν συλλέξει, από τα οποία στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Κεφαλονιά.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν αποδείξει την κοινωνική τους ευαισθησία και είμαστε βέβαιοι πως και αυτή την φορά θα αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία της Ομοσπονδία και θα εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και θα σταθούμε δίπλα στους πληγέντες εργαζόμενους αλλά και στους κατοίκους του Δήμου Κεφαλονιάς τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θέμης Μπαλασόπουλος                                                               Γιάννης Τσούνης

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments